powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

11ο Πέρασμα Δραγουντέλι Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Μια περιβαλλοντική και πολιτιστική εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό για τη Σιθωνία, βασιζόμενη στον εθελοντισμό των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παρθενών» με την συμπαράσταση της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Σιθωνίας.
 Οι συμμετέχοντες ακολουθώντας μια από τις περιπατητικές διαδρομές ή διασχίζοντας το δάσος με τα άλογα ή τα ποδήλατά τους, έρχονται σε επαφή με τη φύση, γνωρίζουν τις καλά κρυμμένες ομορφιές του ορεινού όγκου της χερσονήσου της Σιθωνίας και γυμνάζουν το σώμα τους ψυχαγωγούμενοι και καταλήγουν στον Παρθενώνα της Σιθωνίας και όχι μόνο.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε στον Παρθενώνα με πολιτιστικές εκδηλώσεις παρουσία του Δημοτικής αρχής του Δήμου Σιθωνίας , των χορευτικών συγκροτημάτων του Συλλόγου Βλάχων των Σερρών , του Πολιτιστικού Συλλόγου ‹Παρθενών και του Συλλόγου Ουρανούπολης.
Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με το γνωστό μουσικό συγκρότημα ‹ Αραιά και που›
O κ. Κωστίκας Στέλιος Προέδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σιθωνίας, έστειλε την
παρακάτω πρόταση.
 11ο ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ ΑΠΌ ΑΓΙΟ ΠΑΎΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ. 18 χιλ. 2.5 ΏΡΕΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ ΠΕΡΙΠΑΤΙΚΉ ΔΙΑΔΡΟΜΉ,ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ. ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΊ Η ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΌ ΤΗΣ ΣΙΘΩΝΊΑΣ ΝΑ ΓΕΜΊΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΌ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΌ ΌΛΟ ΤΟ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΑΠΌ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΘΩΝΊΑΣ. ΠΡΏΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΉΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΊΑΣ, ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΉΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ site. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΏΝ ΦΟΡΈΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ.