powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Κανταράς Τάσος: Συνόψιση του διαστήματος των δύο μηνών,στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Πολυγύρου,της Ενωτικής Κίνησης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες. Συνδημότες/ισες του Δήμου Πολυγύρου προχθές πραγματοποιήθηκε η 3η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλιου της θητείας 2014-2019. Άν επιχειρήσουμε μια πρώτη συνόψιση του διαστήματος των δύο μηνών, που περάσαμε στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου, θα τονίζαμε τέσσερα πράγματα. 
1ον: Την "ζωντανή" συμμετοχή, του συνόλου της δημοτικής ομάδας της Ενωτικής Κίνησης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, με ερωτήσεις και παρεμβάσεις που αφορούν τα προβλήματα των δημοτών και των τοπικών διαμερισμάτων.
 2ον: Την επιμονή των συμβούλων της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, στο προγραμματικό πλαίσιο με
το οποίο κατέβηκε στις εκλογές και το οποίο θα αποτελέσει τον μπούσουλα της άσκησης προγραμματικής αντιπολίτευσης. 
3ον: Φαίνεται πως το χαρακτηριστικό της διοίκησης της πρώτης περιόδου, αποτελει η διευθέτηση προεκλογικών εξυπηρετήσεων οι οποίες αποτέλεσαν και τον ακρογωνιαίο λίθο της εκλογικής επικράτησης της κυβερνητικής-μνημονιακής πλειοψηφίας! (Συνέχιση της λειτουργίας δίμηνων εξυπηρετήσεων, γεωτρήσεις σε ημετέρους, πάρκινκ σε χωριά που δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα αυτοκινήτων και άλλα πολλά για τα οποία θα μιλήσουμε με λεπτομέρειες.
 4ον: Σε τρείς συνεδριάσεις με 100 και πάνω θέματα και άλλα τόσα στη οικονομική επιτροπή, πολλά απο τα οποία είναι παρατάσεις επι παρατάσεων προεκλογικών έργων και μελετών, που προχώρησαν πρόχειρα η δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα κονδύλια, γιατι το μνημονιακό κράτος έχει επι της ουσίας καταρρεύσει εξυπηρετώντας τα αρπακτικά όρνεα. τους λεγόμενους πιστωτές!