powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Έτοιμος για «πόλεμο» στην κυβέρνηση εμφανίζεται ο Ιβάν Σαββίδης

Έτοιμος για «πόλεμο» στην κυβέρνηση εμφανίζεται ο Ιβάν Σαββίδης καθώς δε δόθηκε λύση στο μεγάλο πρόβλημα τηςΠΑΕ ΠΑΟΚ, που δεν είναι άλλο από την ρύθμιση στο θέμα των χρεών!
Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" δηλώνει ότι είναι πολύ ενοχλημένος από το γεγονός ότι οι υποσχέσεις κορυφαίων μελών της κυβέρνησης αποδείχτηκαν... φούμαρα και σύμφωνα με πληροφορίες προετοιμάζει την "απάντηση", που θα ενοχλήσει την ηγεσία της χώρας. Ο Ιβάν Σαββίδης επεξεργάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο να ζητήσει από τον Θόδωρο Ζαγοράκη να ανεξαρτητοποιηθεί ως Ευρωβουλευτής!
Οπως εκτιμούν συνεργάτες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ αν
τελικά το πάρει απόφαση ο Σαββίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, θα αναγκαστεί να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης με την παρότρυνση του Ιβάν Σαββίδη ενεπλάκη με την πολιτική ενώ μεγάλο ποσοστό των ψήφων του το άντλησε από κοινό, κυρίως ποντιακό, στο οποίο έχει μεγάλη επιρροή ο Ρώσος επιχειρηματίας.
Πάντως, τις οριστικές αποφάσεις ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα τις πάρει αφού έρθει στην Θεσσαλονίκη και κάνει μία ευρεία σύσκεψη με τους συνεργάτες του προκειμένου να αναλύσουν όλα τα δεδομένα και να καθορίσουν την στρατηγική τους από εδώ και στο εξής.
Επιπλέον, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι έχουν αρχίσει κι έντονες επαφές στο παρασκήνιο και με κυβερνητικά στελέχη, οι οποίες δεν αποκλείεται να παίξουν τον δικό τους ρόλο στις εξελίξεις.
www.seleo.gr