powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Ομιλία με θέμα εφαρμογές συνεργατικού σχηματισμού cluster γεωργίας ακριβείας στην ελαιοκαλλιέργεια επιμελητήριο Χαλκιδικής 18/11/14

Στο πλαίσιο του Διακρατικού Προγράμματος Συνεργασίας South East Europe – SEE Programme, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στηνΠ.Ε Χαλκιδικής, την Τρίτη 18/11/2014 και ώρα 10.00 στην αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής ενημερωτικές ομιλίες  και θα αφορoύν την πιλοτική εφαρμογή ενός συνεργατικού σχηματισμού cluster γεωργίας ακριβείας στην ελαιοκαλλιέργεια.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε Ομάδες Παραγωγών και δυνητικά ωφελούμενους / συμμετέχοντες στο υπό σύσταση Cluster της
Γεωργίας Ακριβείας και έχουν σαν θέμα τους Συνεργατικούς Σχηματισμούς Cluster και τις γενικές κατευθύνσεις για την ίδρυση τους.
Οι ενημερωτικές ομιλίες θα δοθούν από στελέχη του ΠΤΑ, από επιστημονικό προσωπικό και εξωτερικούς προσκεκλημένους ομιλητές με εξειδίκευση στον τομέα της Γεωργίας Ακριβείας και στην ανάπτυξη cluster. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν τα παρακάτω θέματα:
- «Εισαγωγή στη δημιουργία Συνεργατικών Σχηματισμών Cluster στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Βασικά Χαρακτηριστικά των cluster.»

- «Εφαρμογή γεωργίας ακριβείας: Πρακτικές άρδευσης, λίπανσης και φυτοπροστασίας»

- «Προσχέδιο δομής ενός Cluster Γεωργίας Ακριβείας - Προϋποθέσεις και αναμενόμενα οφέλη»

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στην εκδήλωση. 



Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής

Ιωάννης Γιώργος