powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Οι offshore του Καρατζαφέρη το πρωτοσέλιδο της Realnews . Καρατζαφέρης :Αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό.

Με τίτλο: "Ψάχνουν δύο offshore του Καρατζαφέρη" κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει εισαγγελικό αίτημα στη Βουλή για τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Προέδρου του ΛΑΟΣ με αφορμή εμβάσματα «ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από μεσάζοντες των ελικοπτέρων Super Puma». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, "τα δύο εμβάσματα προέρχονται από την εταιρεία Premium Properties του Αλέξανδρου Τσάτσου, ο οποίος -μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο- μεσολάβησε στη σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με τη γαλλική εταιρεία Eurocopter για προμήθεια των ελικοπτέρων".
Η Realnews σημειώνει: "H Catalina Ltd και η Homeric είναι οι δυο εταιρείες που φέρονται να ανήκουν στον Γιώργο Καρατζαφέρη και συγγενικά του πρόσωπα, για τις οποίες ο εισαγγελέας ζήτησε με έγγραφό του προς τη Βουλή να ενημερωθεί εάν έχουν δηλωθεί στο
πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ".

Ανακοίνωση του Καρατζαφερη


«Σχετικά με την βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας REALNEWS δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό. Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου.Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια. Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ, όρθιος και «έχουν γνώσιν οι φύλακες».