powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Οι «ΣΙΘΩΝΕΣ» στο Τουρνουά Μπάσκετ (3με3) στον Ν.Μαρμαρά




Η ομάδα του ΑΟΣ ''ΟΙ ΣΙΘΩΝΕΣ" αποτελούμενη , από τους Θρασύβουλο Κρικελίκο , Πλασταρά Νικήτα , Ελευθερία Μάντσιου, Νικήτα Καλατζή, Θανάση Καραγιάννη, πρωταθλήτρια ομάδα στο 3on3 της ΕΟΚ που πραγματοποιηθήκε στον Νέο Μαρμαρά.
Ο Πλασταράς Νικήτας , αθλητής του ΑΟΣ " ΟΙ ΣΙΘΩΝΕΣ¨" , πρώτος αθλητής στον διαγωνισμό τρίποντων της κατηγορίας του, στο 3on3 της ΕΟΚ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τους χορηγούς, τον Δήμο Σιθωνίας και τον Α.Ο.Κ. Ν. Μαρμαρά διοργάνωσε τουρνουά "3 με 3" στις 31 Μαίου - και 1 Ιουνίου 2014, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μαρμαρά.  Συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια ηλικίας γεν. από 1996- 2006
  Πάτησε περισσότερα για φωτογραφίες  
φωτογραφίες από facebook  https://www.facebook.com/thanasis.mantsios

Πόρτο Καρράς 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2014 .Ανοιχτές Πόρτες, «Δρόμοι του Κρασιού» .


Στο κτήμα του Πόρτο Καρράς
Από το πρωί το Σαββατοκύριακο 31Μαϊου και 1 Ιουνίου, ανοιχές οι πόρτες του κρασιού, στην αίθουσα Μελισσάνθη αναμένεται εξαιρετικό …
Γευστικές δοκιμές σπάνιων και παλαιωμένων κρασιών, ειδικές τιμές και καλή διάθεση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του πολυαναμενόμενου διημέρου..

Μεταγγίτσι Σιθωνίας «Ελαίας Δρώμενα» 13-14-15 Ιουνίου 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου «Νέα Άσσα» διοργανώνει στις 13, 14 και 15 Ιουνίου φεστιβαλικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Ελαίας Δρώμενα».
Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας
Καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημέρου θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμοί μαγειρικής, ενώ διακεκριμένοι Σεφ και ντόπιες νοικοκυρές θα επιδοθούν στη δημιουργία πιάτων με ιδιαίτερες γεύσεις.
Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αγροτικοί συνεταιρισμοί αλλά και τοπικοί παραγωγοί θα εκθέτουν τα προϊόντα τους.


Σκοπός και στόχος των εκδηλώσεων είναι οι επισκέπτες να γνωρίσουν, να δουν, να ακούσουν και να γευθούν ό,τι ο τόπος μας προσφέρει, με ιδιαίτερο σημείο αναφοράς την ελιά και το λάδι, τα οποία αποτελούν σήμα κατατεθέν της περιοχής αλλά και κινητήρια δύναμη οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του ευρύτερου Δήμου.




Παρασκευή

Εκστρατεία ‹Καθαρίστε τη Μεσόγειο› στις 5 Ιουνίου Παραλία Σάρτης

  Ο Δήμος Σιθωνίας, στο πλαίσιο της εκστρατείας ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2014 του δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS θα διοργανώσει την Πέμπτη 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 10 το πρωί, τον καθαρισμό της κεντρικής παραλίας της Σαρτής.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει το Δημοτικό Σχολείο Σάρτης, πολίτες, εθελοντές, καθώς και μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων.
Η εκδήλωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών πάνω στο θέμα της θαλάσσιας ρύπανσης, στην ανάληψη προσωπικής ευθύνης για την αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και στην διαμόρφωση μιας γενικότερα υπεύθυνης στάσης απέναντι στο περιβάλλον. Η φετινή εκστρατεία επικεντρώνεται στην ειδικότερη ανάδειξη του προβλήματος της πλαστικής σακούλας μεταφοράς και
συσκευασίας μιας χρήσης στη θάλασσα και στις ακτές,

Διοργάνωση Τουρνουά Μπάσκετ " 3 με 3" στον Ν.Μαρμαρά 31/5 &1/6

27o TOYΡΝΟΥΑ  ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1-2010

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τους χορηγούς, τον Δήμο Σιθωνίας και τον Α.Ο.Κ. Ν. Μαρμαρά διοργανώνουν τουρνουά "3 με 3" στις 31 Μαίου - 1 Ιουνίου 2014, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μαρμαρά.
Θα  συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας γεν. από 1996- 2006
Θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός Ελεύθερων Βολών και τριπόντων. Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν πλούσια δώρα

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.Χ.


Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. με την υπ’ αριθ. 1/ 14-5-2014 απόφαση και σύμφωνα με τα άρθρα 27 του καταστατικού της και 14 του Ν. 2725/1999 προσκαλεί τους κ.κ. Αντιπροσώπους όλων των σωματείων μελών της ‘Ενωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 10/6/2014 ώρα 19.00 στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.Χ.
Σημειώνεται ότι στις περισσότερες Γενικές Συνελεύσεις υπάρχει πρόβλημα απαρτίας με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι αντιπρόσωποι των Σωματείων.
Για αυτό η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 19.00 στα γραφεία της Ε.ΚΑ.ΣΧ. ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων σωματείων.

 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Πέμπτη

Πράξεις κακοδιοίκησης από τον Δήμο Κασσάνδρας κατά την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού σε ιδιοκτήτη καφέ - εστιατορίου και κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών

Πολίτης προσέφυγε στον Συνήγορο του Πολίτη, διαμαρτυρόμενος για παράνομες ενέργειες του Δήμου Κασσάνδρας, κατά την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού σε ιδιοκτήτη καφέ-εστιατορίου στο Πευκοχώρι, καθώς και για τη μη εκτέλεση πρωτοκόλλου κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών από την Κτηματική Υπηρεσία Ν. Χαλκιδικής.  

Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου Πρόγραμμα Δράσης Καλοκαιριού 2014

Πληροφορίες στο site του Δήμου www.polygyros.gr


Τετάρτη

Mount Athos Area Kouzina 2014 “Η ευλογία του αγιορείτικου κόλπου”

Τo Mount Athos Area Kouzina 2014 θα διαρκέσει (όπως κάθε χρόνο) έναν ολόκληρο μήνα : από τις 15 Μαΐου 2013 μέχρι τις 15 Ιουνίου 2014 και θα εστιάσει στην τοπική παράδοση, που θέλει τους ανθρώπους της αθωνικής περιοχής να τιμούν τη γη τους σε κάθε ευκαιρία, ευχαριστώντας τη για τα δώρα που τους προσφέρει.
 Με θαλασσινά γλέντια, γιορτές των λιμανιών και υπέροχα ελληνικά δείπνα γέμισαν οι βραδιές της δεύτερης εβδομαδιαίας θεματικής ενότητας του Mount Athos Area Kouzina 2014 με τίτλο “Η ευλογία του αγιορείτικου κόλπου”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην παράκτια ζώνη από τις 19 μέχρι και τις 25 Μαϊου 2014.
Επισκεφθείτε την σελίδα για λεπτομέρειες του προγράμματος : http://www.mountathosarea.org/

Εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» στις 23 Ιουνίου στο Ν. Μαρμαρά Σιθωνίας

  H εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου  και υπολογίζεται να συμμετέχουν πάνω από 150 άτομα, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι του συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort, αλλά και η τοπική κοινότητα της περιοχής του Νέου Μαρμαρά και των γύρω περιοχών.
Οι τοποθεσίες καθαρισμού θα είναι η 9 χλμ. παραλία του συγκροτήματος, καθώς και η παραλία «Πλαζ» του Νέου Μαρμαρά. Τα αντικείμενα που θα συλλεχθούν, θα καταγραφούν σε ειδικές φόρμες και στη συνέχεια θα σταλούν στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας για στατιστική επεξεργασία.

Τρίτη

Αιτήσεις για τα Προγράμματα Μελισσοκομίας

 To Κέντρο Μελισσοκομίας Χαλκιδικής ανακοινώνει πως ξεκίνησαν οι αιτήσεις ένταξης τα Προγράμματα στήριξης Μελισσοκομίας
Πρόκειται για τις δράσεις 3.1 "Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων" και 3.2 "Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας" (Καν. 1234/ΕΚ/2007) -(«Αντικατάσταση Κυψελών» και «Μετακίνηση Κψελών»).
Καταληκτική ημερομηνία για την παραλαβή των αιτήσεων είναι η 27/6/2014.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Μελισσοκομίας Χαλκιδικής, στον Αγροτικό Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Νικήτης και στο τηλέφωνο 2375020113.
Προϋποθέσεις και δικαιολογητικά όπως όπως πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο είναι:
¨Η αίτηση είναι κοινή και για τις δύο δράσεις και δε θα χρειαστεί ο αιτών να φέρει δύο φορές τα ίδια δικαιολογητικά.
Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από:
Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο, από οποιαδήποτε δημόσια Αρχή, του μελισσοκομικού βιβλιαρίου. Το μελισσοκομικό βιβλιάριο πρέπει να είναι θεωρημένο για να ισχύει (φωτοτυπία της πρώτης σελίδας και της σελίδας όπου φαίνεται η θεώρηση). Υπενθυμίζεται ότι τα μελισσοκομικά βιβλιάρια θεωρούνται ανά δύο έτη από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δευτέρα

Διακοπές σε τιμές ευκαιρίας στην Ελλάδα» –Η Mirror εκθειάζει Χαλκιδική, Κω, Ρόδο, Κρήτη και Κέρκυρα


Η Mirror «ψηφίζει» Ελλάδα για διακοπές φέτος το καλοκαίρι και εστιάζει στην πτώση των τιμών λόγω κρίσης, που κάνουν τη χώρα μας ξανά τον αγαπημένο προορισμό των Βρετανών.
«Τώρα στην Ελλάδα πριν σφίξουν οι ζέστες»
Τα ξενοδοχεία, που επιθυμούν να προσελκύσουν τουρίστες, έχουν ρίξει τις τιμές τους σημαντικά και κανείς μπορεί να βρει καλές ευκαιρίες, αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας ότι η κατάλληλη ώρα για να επισκεφθεί την Ελλάδα είναι τώρα, πριν η θερμοκρασία ανέβει στα ύψη.
Ενδεικτικά αναφέρει ότι οι κρατήσεις του Broadway Travel είναι αυξημένες κατά 70% σε σχέση με πέρυσι.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ «LACARA 2014»


ΑΡΘΡΟ 1:
O Ποδηλατικός Όμιλος «ΒΕΛΟΣ»-BOTTECCHIA σε συνεργασία με την Ένωση Camping Χαλκιδικής και υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας, διοργανώνουν τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο Σιθωνίας “LACARA 2014” κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ –ΕΦΗΒΩΝ και OPEN, την Κυριακή 01 Ιουνίου 2014.
ΑΡΘΡΟ 2 :
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και  της UCI.
ΑΡΘΡΟ 3 :

Σύλληψη αλλοδαπών για κλοπές στην Κασσάνδρα


Συνελήφθησαν στις 24-5 το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 20, 35 και 25 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, των παραβάσεων του νόμου περί αλλοδαπών και της παράνομης οπλοκατοχής.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι μπήκαν σε σπίτι 49χρονης και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα. Στην κατοχή των ανωτέρω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά αντικείμενα, ενώ στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα και στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Επιπλέον, ο 35χρονος είναι καταχωρημένος στην εφαρμογή SHENGEN. Το πορτοφόλι της 48χρονης βρέθηκε, κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στη νόμιμη κάτοχό του.