powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Ενίσχυση κέντρων υγείας Χαλκιδικής με φοιτητές της Iατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.


παραμένοντας πιστό στους εκπαιδευτικούς του στόχους για τη συνεχή κατάρτιση των φοιτητών Ιατρικής επαναφέρει, μετά από τέσσερα χρόνια παύσης, το πρόγραμμα «Ενίσχυση Κέντρων Υγείας Βορείου Ελλάδος» 
Το πρόγραμμα αποτελεί μία μοναδική πρωτοβουλία, αποκλειστική του παραρτήματος Θεσσαλονίκης της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε., το οποίο μέσα από τις πολυποίκιλες δράσεις του εντείνει την προσπάθεια προσφοράς κοινωνικού έργου και εκπαίδευση των φοιτητών και με ιδιαίτερη χαρά επαναπραγματοποιεί το πρόγραμμα παρά την έλλειψη χορηγιών.
 Στόχος του Προγράμματος είναι η ενίσχυση του έργου των ιατρών των Μονάδων Υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας) στη Β.Ελλάδα από τους φοιτητές του τμήματος Ιατρικής του Α.Π.Θ.- μέλη Ε.Ε.Φ.Ι.Ε, κατά τους θερινούς μήνες, οπότε παρουσιάζονται αυξημένες ανάγκες λόγω της τουριστικής αιχμής και των κλιματολογικών συνθηκών. 
Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν 70 φοιτητές της ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε 6 επταήμερα,από τις 16 Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου.
Τα κέντρα υγείας τα οποία τα οποία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι τα εξής: 
Κέντρο Υγειάς Κασσανδρείας
Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου
Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου
Κέντρο Υγείας Αγίου Όρους
Κέντρο Υγείας Μουδανιών
Κέντρο Υγείας Θάσου 
 Οι ακριβείς ημερομηνίες των επταημέρων είναι:

33+1 αλήθειες για την Φοιτητική Κατασκήνωση στο Ποσείδι στην Καλάνδρα από τον Β.Μ.

Site Α.Π.Θ.
 Την πρώτη φορά έμεινες τρεις μέρες. Δεν ήσουν μαθημένος σε τέτοιες καταστάσεις. 
Κάθε καλοκαίρι όμως προσέθετες δύο-τρεις μέρες επιπλέον. Έτσι κατέληξες να μην σου φτάνουν δύο εβδομάδες. 
Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για αυτό το κοινωνικό πλέον φαινόμενο που ονομάζεται «Φοιτητική Κατασκήνωση στο Ποσείδι»
ΠΡΙΝ 
Η επιτυχία της καλοκαιρινής εξεταστικής εξαρτάται σε άμεσο βαθμό από την ημερομηνία έναρξης του κάμπινγκ. Πόσο

«3α Σιβήρεια 2014» Κολυμβητικοί αγώνες στην Σίβηρη Χαλκιδικής Κυριακή 03 Αυγούστου 2014


Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κασσάνδρας σε συνεργασία με τον σύλλογο Π.Ε.Τ.Α.Σ. και με την ιστοσελίδα της Μαραθώνιας Κολύμβησης www.marathonswim.gr διοργανώνουν στις 03 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 κολυμβητικούς αγώνες στον Κόλπο Σίβηρης Χαλκιδικής « 3α Σιβήρεια 2014 »
Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο swimtechniq@gmail.com ή στο marathonswim@marathonswim.gr έως και την Πέμπτη 31 Ιουλίου ή
στα γραφεία της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας στο FAX 2310 245-881 υπόψιν Ομοσπονδιακού Προπονητή Κολύμβησης Κου Παπαδόπουλου Αναστάσιου
πληροφορίες , στο τηλ. 6944452071 Παπαδόπουλος Αναστάσιος

 «3α Σιβήρεια 2014»
Κολυμβητικοί αγώνες στην Σίβηρη Χαλκιδικής

3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Fighting στο Oasis Bar Ποτίδαια 29/6/14


Παρουσιάστρια από την Σερβία καβάλα σε τζετ σκι με στρινγκ στη Χαλκιδική προκαλεί ΄΄εγκεφαλικά΄΄


 Η παρουσιάστρια Irena Ivanovic ταξίδεψε απο την Σερβία στην χώρα μας, προτίμησε την χαλκιδική και δίνει μαθήματα 'καβαλήματος' στο jet ski
 Παρουσιάζει μία εκπομπή και μάλιστα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας.
Για χάρη της τηλεθέασης, πολλές φορές έχει εμφανιστεί στο στούντιο με άκρως αποκαλυπτική αμφίεση. Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια μάλιστα γνωρίζει πολύ καλά τα social media. Φροντίζει κάθε τόσο να διαφημίζει τις δουλειές της… τις φωτογραφήσεις της… τις συνεργασίες της.



Πολιτιστικός Σύλλογος Φάρος Ν.Μουδανιά Έναρξη Εκδηλώσεων 29/6


35 Χρόνια "ΦΑΡΟΣ"
Έναρξη εκδηλώσεων
Κυριακή 29/6

Πρωί :
Μνημόσυνο για τις αλησμόνητες Πατρίδες, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Μουδανιών, από την Ιστορική-Λαογραφική Εταιρεία Ν.Μουδανιών "Η ΒΙΘΥΝΙΑ", ομιλήτρια: Λιόλιου Αναστασία, εκπαιδευτικός.
Βράδυ :
ώρα 20:00 Εγκαίνια εκθέσεων
ώρα 20:45 Συγκέντρωση των χορευτικών τμημάτων στην Κεντρική Πλατεία των Νέων Μουδανιών
ώρα 21:15 Έναρξη εκδηλώσεων-μουσικοχορευτικό πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από τους:
-Σύλλογος Ποντίων Ν. Μουδανιών "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ"
-Σύλλογος Γυναικών Νέων Φλογητών
-Σύλλογος Ελαιοχωρίων για τον Πολιτισμό και την Υγεία
-Μικτό χορευτικό τμήμα ενηλίκων του ΦΑΡΟΥ

Γερμανός υπουργός Δικαιοσύνης θα ήθελε να κλείσει η Google


Σύμφωνα με το σκεπτικό του πρόκειται για όμιλο που δεσπόζει στην αγορά του και άρα θα έπρεπε να επέμβουν οι αρχές   ( θα στείλει τρόικα στον Ομπάμα ; )

Ακόμα και το κλείσιμο της Google θα εξέταζε ο Γερμανός υπουργός Δικαιοσύνης Χάικο Μάας με αφορμή τη δεσπόζουσα θέση της στο Διαδίκτυο, ευθυγραμμιζόμενος με αντίστοιχες θέσεις άλλων συναδέλφων του εναντίον του ιντερνετικού κολοσσού.

 Η δεσπόζουσα θέση της Google στο Διαδίκτυο «δεν έχει νόημα από οικονομικής άποψης, δεν είναι λογική» υποστήριξε ο Σοσιαλδημοκράτης υπουργός σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), η οποία προδημοσίευσε σήμερα αποσπάσματά της.


 «Φανταστείτε έναν ενεργειακό όμιλο που θα κάλυπτε το 95% της αγοράς, οι αρχές του ανταγωνισμού πολύ σύντομα θα κινητοποιούνταν», σημείωσε ο ίδιος.

 «Έτσι ναι, εάν η Google καταχράται την κυρίαρχη θέση της για

Παρασκευή

Αποσύρεται ρώσικη σαλάτα με μούχλα από τον ΕΦΕΤ

Τη διακίνηση εδέσματος «ρώσικη σαλάτα» με παρουσία μυκήτων (μούχλα) διαπίστωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), στο πλαίσιο των διενεργούμενων ελέγχων και σε συνεργασία με το Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Αλεξανδρούπολης. 
Πρόκειται για το προϊόν «ρώσικη σαλάτα Μr GRAND», σε συσκευασία των 300 γραμμαρίων, με Lot number 140501 και ημερομηνία λήξης 30 / 7 / 2014, το οποίο παράγεται από την εταιρεία Αμβροσία ΕΠΕ, Σίνδου ΝΒ6 57022, Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ομίλου Δ. Μασούτης ΑΕ, το οποίο κρίθηκε μη ασφαλές. Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση- απόσυρση του συνόλου της εν λόγω παρτίδας

Τα "αποκαλυπτήρια" του ποδοσφαιριστή της Γκάνα Jordan Ayew - Βίντεο



Στιγμιότυπο από τα αποκαλυπτήρια από το μαρκάρισμα στον Jordan Ayew, που κατεγράφη σε GIF, Vine, βίντεο..
Η πρώτη sexy στιγμή του Μουντιάλ ,σχεδόν NSFW, (Not Safe For Work)

Η μαζική «άρνηση» των φορολογουμένων, ανάγκασε σε παράταση έως 14 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις παρά τις διαψεύσεις. Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί οχι στις 31 Ιουλίου αλλά στις 31 Αυγούστου. Θα φέρουν τροπολογία να αλλάξουν τον Κώδικα ;


Παράταση μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, ανεξαρτήτως ΑΦΜ, δίνει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, να επιτευχθεί η εμπρόθεσμη υποβολή του συνόλου των φορολογικών δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Υπουργείο, από τη Δευτέρα έχουν υποβληθεί 700.000 δηλώσεις δηλαδή το 12% των

Ν. Φώκαια Εκθεση Γλυπτική - Αγιογραφίας και Εικαστικών Παιδιών (28/6/14)


Παραδοσιακός Ξενώνας Μαρέλια στον Πολύγυρο ΒΡΑΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΥΡΑΣ.4/7/14

Αστυνομικοί Έλεγχοι για πρόληψη εγκληματικότητας και καταπολέμηση εμπορίου 26-6-14

site Ελληνική Αστυνομία
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 Θεσσαλονίκη, 26 Ιουνίου 2014
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν για την πρόληψη της εγκληματικότητας και την καταπολέμηση του παραεμπορίου στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής
 Συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα, εκ των οποίων οι 12 για

1,5 τόνους ακατάλληλα όστρακα εντοπίστηκαν στην Αλεξανδρούπολη. Συνελήφθησαν δύο, αναζητούνται άλλοι δύο

Ένας τόνος και πεντακόσια είκοσι κιλά όστρακα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν  την Τετάρτη 25/6/14 από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, στη θαλάσσια περιοχή Μαΐστρου.

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης για περιστατικό παράνομης φόρτωσης και μεταφοράς οστράκων, στην περιοχή Μαΐστρου και συγκεκριμένα δίπλα πλησίον του βιολογικού καθαρισμού. Άμεσα, άνδρες του Λιμενικού μετέβησαν και εντόπισαν ένα Φορτηγό ΙΧ με δύο

Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας Έκθεση Ζωγραφικής 26/6/14

Πέμπτη

2ος Αριστοτέλειος Κολυμβητικός Διάπλους Ολυμπιάδα Χαλκιδικής - Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

SITE

 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Ο πολιτιστικός σύλλογος Ολυμπιάδας "ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ", με την υποστήριξη του Συλλόγου "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ", διοργανώνει Κολυμβητικό διάπλου στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, στα πλαίσια των "Αριστοτέλειων" εκδηλώσεων που τελούνται κάθε χρόνο στην περιοχή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 ΤΟΠΟΣ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου θα παρουσιάσει την κωμωδία "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ" στα ΣΑΝΑ 30/6/14


ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


 
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΤΟ TIVERIOUS, ΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ STAR KAISER ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΘΩΜΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΟΥ ΤΟΥ TV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΙΕΚ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΤΑ ΤΣΙΚΟΥΡΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΗΧΟ, ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!
                             

Ράδιο Θεσσαλονίκη για έκταση που πουλά το ΤΑΙΠΕΔ στις Φυλακές Κασσάνδρας 16-6-14 ( ηχητικό )


Στο Radio Θεσσαλονίκη 26-6-14 , πρωινή εκπομπή του Στέφανου Διαμαντόπουλου, μιλούν για την έκταση - φιλέτο 900 στρεμμάτων δίπλα από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας που πουλά το ΤΑΙΠΕΔ ο Νταλιάννης Δημήτρης . πρόεδρος σωφρονιστικών υπαλλήλων και ο Καραδήμος Θεολόγος. τέως Πρόεδρος Ν. Φώκαιας

Απίστευτο-βίντεο: Ιερέας ρωτά κοριτσάκι αν θέλει να βαπτιστεί και όταν απαντά όχι «πετάει» το πετραχήλι και… φεύγει

Iερέας κατά τη διάρκεια βάπτισης ρωτά το 3 χρονο κοριτσάκι που φαίνεται εκνευρισμένο στην αγκαλιά της νονάς του αν θέλει να βαπτιστεί και όταν αυτό απαντά όχι βγάζει το πετραχήλι και… φεύγει.  
Το βίντεο ανέβηκε στο youtube, έχει περισσότερες από 82000 views σήμερα 26-6-14
Διαμαρτύρονται οι γονείς και ο ανάδοχος.
Τι λέει όμως η Ιερά Μητρόπολις Ν. Σμύρνης στο site :
  '' Ὅπως οἱ γονεῖς, πού φέρνουν ἕνα παιδί στόν κόσμο, ἀποφασίζουν γιά ὅ,τι ἀφορᾶ τό παιδί τους μέχρι πού νά ἐνηλικιωθεῖ (χωρίς νά ζητοῦν προηγουμένως τή συγκατάθεσή του), ἀποβλέποντας στό συμφέρον τοῦ παιδιοῦ τους, ἔτσι καί οἱ ἴδιοι, ὄντας ὀρθόδοξοι

Τζήμερος Μην κάψετε την ηρωίνη. Δώστε την δωρεάν και με ιατρική φροντίδα. Μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα ναρκωτικών


Μέχρι τώρα τα ναρκωτικά που κατάσχονται από την αστυνομία αποτεφρώνονται σε υψικαμίνους. 
Είναι η ιδανική επιλογή για να... κρατιέται ψηλά η τιμή τους και να συνεχίζει το κύκλωμα την εγκληματική του δραστηριότητα. (Η ιδιομορφία της αγοράς των ναρκωτικών έγκειται στο ότι δεν είναι ακριβά ως προϊόν. Μπορείς να κατασκευάσεις ηρωίνη πάμφθηνα. Ακριβά τα κάνει η παρανομία.) 
Αυτούς, όμως τους δύο τόνους μην τους κάψετε. Τολμήστε το. Αποθηκεύστε τους σε ασφαλές μέρος και δώστε την ηρωίνη δωρεάν στα πρεζόνια. Καλέστε τους με ένα μήνυμα γεμάτο αγάπη, να τους πείτε ότι δεν τους θεωρείτε εγκληματίες, αλλά συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη, ότι η Πολιτεία θέλει να σταθεί δίπλα τους κι ότι μπορούν, μέχρι να αποφασίσουν να ξεκινήσουν θεραπεία απεξάρτησης, να παίρνουν τη δόση τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με ιατρική φροντίδα και με αποστειρωμένες σύριγγες.

Δύο τόνοι ηρωίνη θα επαρκέσουν για να καλύψουν την εγχώρια ζήτηση για χρόνια. Δείτε τι θα πετύχετε:

1. Θα σωθούν ζωές που χάνονται από λάθος δόση.
2. Θα ανακοπεί η εξάπλωση των ασθενειών που

Τα σχέδια του υπουργείου Οικονομικών για την υποβολή των δηλώσεων

Aπομένουν περί τα 2,3 εκατ. φορολογούμενοι -σε σύνολο 5,8 εκατ.- να υποβάλουν τη δήλωσή τους, μόλις πέντε ημέρες πριν τη λήξη της καταληκτικής ημερομηνίας.
Μάλιστα, όσο πλησιάζει το τέλος της προθεσμίας, το Taxisnet δοκιμάζει τις αντοχές του. Χθες, Τετάρτη δέχθηκε τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών που έχει δεχθεί φέτος, ενώ την Τρίτη οι επισκέψεις του ανήλθαν στις 270.000. 
Από αυτούς, οι 170.000 φορολογούμενοι υπέβαλαν την φορολογική τους δήλωση και άλλοι 100.000 την ετοίμασαν συμπληρώνοντας αποδοχές κλπ, χωρίς να την αποστείλουν οριστικά.
Είναι εκατοντάδες χιλιάδες εκείνοι που μπαίνουν στο σύστημα, βλέπουν ποιοι είναι οι φόροι που τους αναλογούν και τελικά δεν υποβάλλουν τη δήλωση. Ωστόσο όσο και να καθυστερήσει κανείς

Οι μισοί άνεργοι πρέπει να αλλάξουν δουλειά ή να φύγουν στο εξωτερικό

Περισσότεροι από τους μισούς σημερινούς ανέργους, 640.000 περίπου, θα πρέπει να αναζητήσουν εργασία σε άλλο κλάδο από αυτόν στον οποίο απασχολούνταν στο παρελθόν, και 500.000 από αυτούς θα πρέπει να φύγουν από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.
Σύμφωνα με μελέτη της Εndeavor Greece, που πραγματοποιήθηκε με χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχοmς, όσοι έχουν τα απαραίτητα προσόντα έχουν βρει διέξοδο στο εξωτερικό.
Μόνο το πρώτο πεντάμηνο του 2014 μετανάστευσαν 50.000 άτομα.
Σημειώνεται ότι εκτός από την τεχνολογία, οι κλάδοι που

1ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμμουλιανής - Ουρανούπολης 20/7/14


Τετάρτη

Ημέρα Σπιρομέτρησης Κ.Υ. Κασσανρείας 2/7/1

K.Y.K  Facebook
Ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής
Την Τετάρτη 2/7/2014, από τις 9πμ έως τις 13.30μμ, ο ΣΦΕΜΥΚ (Σύλλογος Φίλων και Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας) , σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας, διοργανώνει ημέρα ΣΠΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ δηλ. μέτρηση της Αναπνευστικής Λειτουργίας.
 Όλοι όσοι είναι άνω των 35ετών και είναι καπνιστές, καλούνται να προσέλθουν στους χώρους του Κέντρου Υγείας ώστε να εξεταστούν δωρεάν, με στόχο την πρόληψη ή και τη διάγνωση των αναπνευστικών παθήσεων.

 Όσοι επίσης έχουν βήχα, δύσπνοια, φλέματα, σε χρόνια βάση, καλούνται για τον ίδιο λόγο! Πρόκειται ουσιαστικά για τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2013, με μια προηγούμενη μερα σπιρομέτρησης, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Όλυνθος 20 Χρόνια Γιορτή Ελιάς 10 ως13/7/14 (Πολιτιστικός Προοδευτικός Σύλλογος

Εθελοντική αιμοδοσία στο PORTO CARRAS GRΑND RESORT από το προσωπικό. 25/6/14


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Porto Carras Grand Resort, στις 25/6/14.
 Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γεν. Νοσοκομείου Χαλκιδικής , με την ιδιαίτερη βοήθεια της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Αγίου Νικολάου, ( η οποία παρέχει και υπηρεσίες στο Μικροβιολογικό και στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου) , κυρίας Ελένης Λογοτριβής και του προσωπικού .

Μία σημαντική πρωτοβουλία του Porto Carras Grand Resort για τη συμβολή στην εθνική προσπάθεια για απόκτηση επάρκειας αίματος και άμεση στήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους στις ανάγκες τους για αίμα.

Barbarian Night στον Ιππικό Όμιλο του Porto Carras Grand Resort! 28 Ιουνίου, 22.00 μ.μ.

Ένα μοναδικό θέαμα με άλογα από επαγγελματίες κασκαντέρ διεθνούς φήμης με συμμετοχές σε παραγωγές του Hollywood (Troy (2004), Expendables (2010), Conan (2011), 300 (2007). 

Verigo bar Παραλία Νικήτης 28/6/14

VERTIGO BAR FACEBOOK
Ο Δημήτρης Πολυχρονόπουλος η αλλιώς "Dimitri Loud" γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και στην ηλικία των 16 χρόνων μπηκε στον χώρο του djing, παιζοντας μουσικη σε διάφορες εκδηλωσεις. Σιγά σιγά άρχισε να κανει mix συνθεσεις κομματιων, βάζοντας ετσι τις δικιές του πινελιές. Στην ηλικία των 17 ετων, ξεκινησε επαγγελματικά πια στον χώρο της μουσικής, ώσπου του ήρθε η "μεγαλη πρόταση" για να δουλέψει σε νυχτερινό μαγαζί ως dj.
    Εκτοτε για αρκετό διάστημα εμφανιζοταν σε μαγαζιά της περιοχής του. Αφότου απέκτησε περισσότερη εμπειρία, ήρθε η παρωδος του χρόνου ωστε να πάει σε μαγαζιά που ήταν εκτός της περιοχής του. Στο πρόγραμμα του είχε εναλλαγές της ξένης μουσικής σκηνής.
   Στην πορεία του χρόνου έγινε resident dj σε μαγαζιά μεγάλου βεληνεκούς σε περιοχές της Θεσσαλονίκης αλλά και διαφόρων νησιών. Εδώ και περίπου 4 χρόνια πλέον ασχολείται και με την

Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα ??????


ΔΟΥΜΠΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 27-28/6/14


Ποιος διεθνής θ' ακυρώσει το γάμο του αν η Ελλάδα κερδίσει την Κυριακή την Κόστα Ρίκα:

Ήταν βέβαιος ότι η Εθνική Ελλάδος θα αποκλειστεί και θα έχει γυρίσει πίσω, έτσι προγραμμάτισε το γάμο του για τις 5 Ιουλίου
  Από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Κόστα Ρίκα δεν εξαρτάται μόνο η πορεία της Εθνικής μας ομάδας αλλά και ένας... γάμος. Αυτός του διεθνή, Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με την καλή του Ξανθή Σταμουλάκη.
  Ο γάμος είναι προγραμματισμένος για τις 5 Ιουλίου στο Ελ Σαλβαδόρ. Ωστόσο... κινδύνευει από την Εθνική καθώς αν η Ελλάδα επικρατήσει της Κόστα Ρίκα την Κυριακή περνάει στους 8 του Μουντιάλ και θα έχει και άλλο παιχνίδι το Σάββατο 5 Ιουλίου (θα αντιμετωπίσει είτε την Ολλανδία, είτε τη Χιλή), δηλαδή την ίδια ημερομηνία με το γάμο.
Υπενθυμίζεται ότι το 2004 ο Τάκης Φύσσας είχε ακυρώσει το γάμο του, αφού η Εθνική έφτασε στον τελικό και σήκωσε το τρόπαιο στην Πορτογαλία

Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών με θεμα ''1α Βαβδινά Xοροπατήματα" 28-6-14

  Με στόχο την ανάδειξη των παραδόσεων και των εθίμων του τόπου η Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης και το χορευτικό τμήμα της διοργανώνει στο Βάβδο το δικό της Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών με θεμα ''1α Βαβδινά Xοροπατήματα και τίτλο «Σαν απόψι τέτοιαν ώρα»''.
  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βάβδουμε αφορμή τα εκατό χρόνια λειτουργίας του Το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 στις 8.00 μ.μ..
  Στο αντάμωμα θα λάβουν μέρος χορευτικά από τη Χαλκιδική και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστεράς, ο Σύλλογος Απανταχού Τενεδίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικού «Η Βαλμάδα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας «ο Μέγας Αλέξανδρος», ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου «Νέα Άσσα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Ρωμιοσύνη», ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης «Ο Αριστοτέλης».
Στόχος των διοργανωτών είναι η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Πολυγύρου, αναδεικνύοντας τον Βάβδο σε κέντρο πολιτισμού.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου.

Πολιτιστικός Σύλλογος Φούρκας Εκδηλώσεις Καλοκαίρι 2014


Τραυματίστηκαν πυροσβέστες από έκρηξη σε φλεγόμενο ΙΧ με υγραέριο στη Θεσσαλονίκη.

Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, όταν στην προσπάθεια κατάσβεσης φωτιάς σε σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, εξερράγη η φιάλη υγραερίου με την οποία ήταν εφοδιασμένο το όχημα.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα σε πάρκινγκ της αλυσίδας σούπερ-μάρκετ LIDL, στην περιοχή Αλλατίνη της ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, το Ι.Χ. αυτοκίνητο έγινε στόχος εμπρηστικής ενέργειας, καθώς, όπως προέκυψε, άγνωστοι το περιέλουσαν αρχικά με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια το πυρπόλησαν.Οι δύο πυροσβέστες υπέστησαν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες Αρχές.

Η Εθνική Ελλάδας στο doodle της Google!

Αφιερωμένο στην Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου και στην εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, που χάρισε στους διεθνείς την πρόκριση στους «16» είναι το doodle της Google σήμερα, Τρίτη.
 Στο doodle διακρίνονται δύο εμφανίσεις, από μία πλευρά η φανέλα με τη σημαία της Ελλάδας και από την άλλη η σημαία της Ακτής Ελεφαντοστού.

Τα ξένα ΜΜΕ για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος Η ανθελληνική γερμανική «Bild» τον χαβά της !!

Ο παγκόσμιος Τύπος δεν έκρυψε την έκπληξη του για την πρόκριση της Ελλάδας την οποία σχεδόν σύσσωμα αποκάλεσε θαύμα.
Σε αντίθεση με τον υπόλοιπο ευρωπαϊκό τύπο, η γερμανική εφημερίδα «Bild» δεν... άντεξε τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας και ειρωνεύτηκε την επιτυχία της Ελλάδας με την πρόκρισή της στους 16 του Μουντιάλ, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ακτής Ελεγαντοστού : 
«Απίστευτο!!! Οι μινιμαλιστές πέρασαν στην επόμενη φάση με μόλις με δυο τέρματα», έγραψαν στο δημοσίευμά τους!
(Ετσι μας βλέπει και μας θέλει η Γερμανία του  άλλου Σαμαρά μινιμαλιστές !!)
Ole (Αργεντινή): «Το ελληνικό θαύμα»
Gazzetta (Ιταλία): «Εκπληξη και ελληνικό θαύμα. Με πέναλτι του Σαμαρά ο Ντρογμπά έμεινε εκτός»
Equipe: «Οι Ελέφαντες έπεσαν από τον Όλυμπο»
Corriere dello sport: «H Ελλάδα εξάλειψε την Ακτή Ελεφαντοστού»
Daily Mail: «Η λέξη είναι Ελλάδα! Ο Σαμαράς έσπασε τις καρδιές των Ιβοριανών με ένα δραματικό πέναλτι την τελευταία στιγμή, που σφράγισε μία ιστορική πρόκριση στους “16″»
BBC: «Δραματική πρόκριση της Ελλάδας στους ”16”»
UEFA: «Ο Σάμαρης κι ο Σαμαράς έδωσαν την πρόκριση στην Ελλάδα»
FIFA: «Το δραματικό πέναλτι της Ελλάδας αποκλείει τους Ιβοριανούς»

Τρίτη

Νέα φωτιστικά στην «Νέα Παραλία Νικήτης» 24-6-14

Ημερίδα για την Ελιά 26-6-14 το απόγευμα στην Αίθουσα ΕΠΟΚΑΜ του Αγ.Μάμα

Ενημερωτική εκδήλωση για την ελιά πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 Ιουνίου, το απόγευμα στην αίθουσα της ΕΠΟΚΑΜ στην Εμποροπανήγυρη στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής και καλούνται οι αγρότες ελαιοκαλλιεργητές της περιοχής και όχι μόνον, να την παρακολουθήσουν.

Εισηγητές θα είναι: ο Δρ Ευάγγελος Βέργος υπεύθυνος έργου και επιστημονικός υπεύθυνος, Αναπληρωτής Διευθυντής Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής,  ο Κώστας Στυλιαράς οικονομικός αναλυτής του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος ο οποίος θα αναφερθεί στο θέμα «Βελτιώνοντας την περιβαλλοντική διαχείριση των επιχειρήσεων: προσέγγιση του καινοτόμου προτύπου πιστοποίησης GuordEn».
Ο Δρ. Χρήστος Καρυδάς θα αναφερθεί στην «γεωργία ακριβείας και συστήματα τηλεπισκόπισης για την

Έναρξη του 6ο Φεστιβάλ Πολυγύρου με την Θεατρική Παράσταση «Παντρολογήματα» ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

 
Φεστιβάλ Πολυγύρου Facebook
Έναρξη για το 6ο Φεστιβάλ Πολυγύρου με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
Παντρολογήματα Νικολάι Γκόγκολ
Γενική είσοδος: 18 ευρώ, μαθητικό (13-17 ετών), φοιτητικό, πολυτέκνων: 15 €, παιδικό (6-12 ετών), ανέργων: 12 €
Ένας αναποφάσιστος, νωθρός και άτολμος εργένης σκέφτεται επιτέλους να παντρευτεί. Σύμφωνα με τις συνήθειες της εποχής προσλαμβάνει μια προξενήτρα. Ένας επιστήθιος φίλος του υπερθεματίζει ως προς την καταλληλότητα της νύφης. Η συνάντηση στο σπίτι της μέλλουσας συζύγου όπου καταφθάνουν

Όργιο κακοδιαχείρισης , σπατάλης, και παράτυπες προσλήψεις στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (Έρευνα από το 2004-201)

  Όργιο κακοδιαχείρισης και σπατάλης του δημόσιου χρήματος, αδιαφανείς και παράτυπες προσλήψεις προσωπικού, όπως επίσης και ευρεία φοροδιαφυγή διαπίστωσαν ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.) και το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ).
Η έρευνα στο ΑΠΘ ξεκίνησε το 2007, αλλά μόλις πρόσφατα η δικογραφία έφτασε στον εισαγγελέα
Ο έλεγχος αφορούσε το διάστημα από το 2004 μέχρι το 2014 και αποκάλυψε ένα όργιο παρανομιών. Ετσι καθηγητές ανέθεταν στα παιδιά τους ή σε άλλα συγγενικά τους πρόσωπα διάφορες συμβάσεις μέσω του ειδικού λογαριασμού κονδυλίων έρευνας (ΕΛ.Κ.Ε), τις οποίες στη συνέχεια ανανέωναν και κατάφερναν στο τέλος να τους μονιμοποιήσουν υποστηρίζοντας ότι καλύπτουν