powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

44ος ΔιάπλουςΤορωναίου Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014. Χορευτικά Χαλκιδικής και Κρήτης.


 

Κρήτη και Χαλκιδική σμίξανε με τα Χορευτικά Συγκροτήματα  Συλλόγων
της Χαλκιδικής και τουΣυλλόγου Έρευνας και Διάδοσης της Κρητικής Παράδοσης «ΙΔΑΙΑ ΓΗ»
Εκδηλώσεις στην παραλία Νικήτης Πέμπτη 17 Ιουλίου ώρα 21.30 με παραδοσιακή μουσική και πλούσια εδέσματα.

Απερρίφθη η αγωγή του Δημοσίου κατά της μονής Βατοπαιδίου.Το Σεπτέμβρη έχουμε δικαστικά και την υπόθεση Βαρδινογιάννη που ...δεν αράχνιασε ακόμη. Οψόμεθα.


Tο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με τις υπ’ αρ. 12953 και 12954/2014 αποφάσεις του απέρριψε την Τετάρτη τις αγωγές του Δημοσίου κατά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, τρίτων αγοραστών και Τραπεζών, με τις οποίες το Δημόσιο ζητούσε την επιστροφή των ακινήτων που είχαν ανταλλαγεί έναντι παραλιμνίων εκτάσεων της Λίμνης Βιστωνίδας.Το Πολυμελές Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με εκτενές και εμπεριστατωμένο σκεπτικό έκρινε ότι δεν τίθεται θέμα ακυρότητας των ανταλλαγών.
Επίσης να αναφερθεί ότι απερρίφθη και το αίτημα του Δημοσίου κατά της Μονής για ηθική βλάβη.


Γιορτάζει τα 8 Χρόνια του στον Πολύγυρο το Αχαίνιο 18 Ιουλίου με live μουσική


Τετάρτη

Επιστροφή αγροτικών ενισχύσεων 387,4 εκατ. ζητά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο


Tην επιστροφή αγροτικών ενισχύσεων ύψους 387,4 εκατ. ευρώ, οι οποίες χορηγήθηκαν σε Έλληνες αγρότες στη διετία 2008-2009, ζητά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, καθώς έκρινε ότι είναι ασύμβατες με τους κανόνες της εσωτερικής αγοράς της Ένωσης.
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2009, καθώς τότε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πληροφορήθηκε «σχετικά με τις αντισταθμιστικές πληρωμές τις οποίες επρόκειτο να καταβάλει ο ΕΛΓΑ, κατόπιν διαμαρτυριών μεγάλου αριθμού Ελλήνων παραγωγών γεωργικών προϊόντων, λόγω των ζημιών που είχαν υποστεί κατά το έτος 2008, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών».
Ακολούθησε ανακοίνωση της Κομισιόν στις 7 Δεκεμβρίου 2011 στην οποία σημειώνονταν ότι οι αποζημιώσεις που δόθηκαν πριν από τις 28 Οκτωβρίου 2009 «ενδέχεται να νοθεύουν τον ανταγωνισμό... παρέχοντας επιλεκτικό οικονομικό πλεονέκτημα στους Έλληνες παραγωγούς, σε

Οι πέντε πρώτες μεταγραφές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ" Αρναίας


Η Διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους πρώτους πέντε ποδοσφαιριστές που θα πλαισιωθούν στο δυναμικό της ομάδας. 
  Πρόκειται για τους Βιταμίδη Μιχάλη (Ελευθεριακός), Δαλκίδη Χάρη (Δόξα Πενταλόφου), Καλαιτζή Νίκο (Κόσμιο), Κεχαγιά Απόστολο (Χολομών Ρ.Παλαιόχωρας), και τον Σαλέπη Πέτρο (Μακρυχώρι Βεροίας).

Περισσότερα εδώ
 

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΑΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Πυρκαγιά υπό έλεγχο στην περιοχή Μελανά της Μεγίστης Λαύρας στο Άγιο Όρος , που προκλήθηκε από κεραυνό σε δύσβατο σημείο.
Η χθεσινή καταιγίδα κατέσβησε την φωτιά αλλά σήμερα αναζοπυρώθηκε με τους βόρειους ανέμους που πνέουν στην περιοχή εντάσεως 5 μποφόρ.
Ελικόπτερο της πυροσβεστικής αυτή τη στιγμή κατασβήνει την φωτιά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

athosnews.blogspot

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας Τζίτζιος στο ράδιο Θεσσαλονίκη για τον τουρισμό στη Σιθωνία και τα τουριστικά ακίνητα που πουλά ο ΤΑΙΠΕΔ (16-7-14)


Ο Δήμαρχος Σιθωνίας Τζίτζιος στο ράδιο Θεσσαλονίκη στην πρωινή εκπομπή στον Στέφανο Διαμαντόπουλο 16-7 για την πορεία του τουρισμού μέχρι τώρα στην Σιθωνία και την εκμετάλλευση των ακινήτων που (ξε)πουλά το ΤΑΙΠΕΔ. Τι θα γίνει στο αγορασμένο πλέον ακίνητο του Αγ. Γιάννη από την κατασκευαστική Μεντεκίδη. Τι απαντά για την πρόσβαση στην παραλία όταν κτιστούν;
 
Η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τον Αγ. Γιάννη εδώ
 Το Γεν. Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Σιθωνίας εδώ

Επίτροπος ο Βενιζέλος, ο κρυφός «άσος» του Σαμαρά;


Ώρες, ημέρες ή και εβδομάδες μας χωρίζουν απ’ την ανακοίνωση του νέου Επιτρόπου της Ελλάδας στην ΕΕ, του ανθρώπου που από ελληνικής πλευράς θα πλαισιώσει τον νέο πρόεδρο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Το πιο βαρύ όνομα που ακούγεται για την ανάληψη αυτής της θέσης σε στιγμές κρίσιμες για τις ισορροπίες που αφορούν την Ελλάδα εντός της Ε.Ε. είναι αυτό της Ντόρας Μπακογιάννη. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι η «ψηλή» έχει συμφωνήσει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο με τον πρωθυπουργό σε κατ’ ιδίαν συνάντησή που είχαν πρόσφατα στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στη

O Γιούνκερ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με μηνιαίο μισθό 30.800 ευρώ


Με 422 ψήφους υπέρ, 250 κατά, 47 λευκές και 10 άκυρες ο Ζαν- Κλοντ Γιουνκέρ εξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια από την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο σε σύνολο 729 από τους 751 ευρωβουλευτές που ήταν παρόντες.
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ως επικεφαλής 33.000 υπαλλήλων στις Βρυξέλλες θα έχει μηνιαίες απολαβές…30.800 ευρώ!
 Aυτές τις απολαβές θα παίρνει για τα επόμενα πέντε χρόνια ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τι απαντά η Μαρία Σπυράκη για το Γεράσιμο Ζαγορίτη ''το τρελό ναυτάκι της Τζούλιας στελεχάρα της ΝΔ στην Ευρωβουλή!"


 Πλήρης κάλυψη μέσω Facebook
Δύο ημέρες μετά το δημοσίευμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας ότι η Μαρία Σπυράκη προσέλαβε ως επιστημονικό συνεργάτη της τον γιο του πρώην υπουργού Λευτέρη Ζαγορίτη, που είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη για τα καμώματά του στο Πολεμικό Μουσείο, η γαλάζια ευρωβουλευτής απαντά μέσω Facebook.
Εγραψε στο facebook η κα Σπυράκη:«Επιλέγω τους συνεργάτες μου, με βάση τα προσόντα, την εμπειρία και την αξιοσύνη τους. Ο κ. Γεράσιμος Ζαγορίτης (Τζέρυ), διαθέτει δύο μεταπτυχιακά, μιλά άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έχει συνεργαστεί με επιτυχία με έναν από τους καλύτερους Ευρωβουλευτές που είχε ποτέ η Ν.Δ., τον κ. Γιώργο Παπανικολάου, νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γλυφάδας. Επίσης ήταν ο μοναδικός Έλληνας που εργάστηκε στην ομάδα επικοινωνίας του προεκλογικού αγώνα του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ο οποίος και με τη δική μου ψήφο αύριο θα εκλεγεί νέος πρόεδρος της Κομισιόν.

Θέλω όμως παράλληλα να ξεκαθαρίσω πως όσα χρόνια θα βρίσκομαι στο δημόσιο βίο θα αγωνίζομαι για το δικαίωμα όλων να κάνουν ελεύθερα επιλογές στην προσωπική τους ζωή.»
http://www.newsbeast.gr/

Τρίτη

«5α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014» ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ Στην Παραλία κάμπινγκ Ξενία Παλιουρίου Χαλκιδικής 24 - 8 -14


Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κασσάνδρας σε συνεργασία με το Κάμπινγκ Ξενία Παλιουρίου και την ιστοσελίδα της Μαραθώνιας Κολύμβησης www.marathonswim.gr διοργανώνουν στις 24 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 κολυμβητικούς αγώνες στον Κόλπο Παλιουρίου Χαλκιδικής τα«5α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014» ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ.
Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο swimtechniq@gmail.com ή στο marathonswim@marathonswim.gr ή
στα γραφεία της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας στο FAX 2310 245-881 υπόψιν Ομοσπονδιακού Προπονητή Κολύμβησης Κου Παπαδόπουλου Αναστάσιου

Πλημμύρησαν και οι κατασκηνώσεις του ΑΠΘ ( φοιτητικές) και ΣΣΑΣ (στρατιωτικές) στο Ποσείδι



                               φωτογραφία  απο το "πάρκινγκ" www.seleo.gr

Σκηνές «ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια» στη Χαλκιδική περισσότερο στο δεύτερο πόδι και κυρίως στην Τριστινίκα, το Κριαρίτσι, τη Βουρβουρού και τις Καβουρότρυπες.

  Του Βαγγέλη Στολάκη
Μεσημέρι Κυριακής. Γύρω στις 12. Ο κόσμος έχει ξεκινήσει να «γεμίζει» την παραλία στην περιοχή της Τριστινίκα στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Οι λουόμενοι… στριμώχνονται, καθώς ο χώρος είναι περιορισμένος και δεν φτάνει για άλλους. Βλέπετε, πρόκειται για ένα από τα πιο ζεστά Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού και πολλοί Θεσσαλονικείς προκειμένου να αποφύγουν το μποτιλιάρισμα της επιστροφής επέλεξαν το δεύτερο από τα τρία πόδια.
Είναι όμως και κάτι άλλο. Οι ελεύθεροι κατασκηνωτές που έχουν κάνει «κατάληψη» σχεδόν στη μισή παραλία από το απόγευμα της προηγούμενης. Και να φανταστεί κανείς ότι μόλις μια εβδομάδα πριν οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε 15 ελέγχους και βεβαίωσαν ισάριθμες παραβάσεις. Το ελεύθερο και συγχρόνως «παράνομο» όπως χαρακτηρίζεται από αρκετούς κάμπινγκ στο νομό Χαλκιδικής αποτελεί ένα πρόβλημα δεκαετιών της περιοχής και όπως φαίνεται θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί για χρόνια!
περισσότερα εδώ www.karfitsa.gr

Βροχή-ρεκόρ στη Θεσσαλονικη. Σε ένα πρωί έπεσε βροχή 4 μηνών!

Σε ύφεση τα καιρικά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν στην κεντρική Μακεδονία.
Θα επαναληφθούν και αύριο μετά μεσημέρι με μειωμένη όμως ένταση. Ως την Παρασκευή διατηρείται η αστάθεια.
Ρεκόρ κατέρριψαν τα ύψη βροχής που έπεσαν στην Θεσσαλονίκη.
Μέσα σε λίγες ώρες έπεσε η τετραπλάσια ποσότητα βροχής που πέφτει σε έναν μήνα.
Στην Άνω Πόλη έπεσαν 100 χιλιοστά βροχής, όταν ο μέσος όρος βροχής για όλο τον Ιούλιο δεν ξεπερνά τα 24 χιλιοστά.
Μέσα σε λιγότερες από 7 ώρες έπεσαν 2.500 κεραυνοί σε όλη την κεντρική Μακεδονία. Από αυτούς

Πόσο κοστίζει ένα… χιλιόμετρο εθνικής οδού;


Στην… υγειά του ελληνικού δημοσίου «πίνουν» οι μεγαλοεργολάβοι που ανέλαβαν τη διαχείριση των ελληνικών αυτοκινητόδρομων από το 2006
Το συνολικό κόστος για το ελληνικό δημόσιο, άρα για τις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων, θα φτάσει τα 1,7 δισ. ευρώ, τα οποία θα προέλθουν από δάνεια της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και ιδιωτικών τραπεζών (με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου), τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, αλλά και άμεση κρατική χρηματοδότηση, ενώ για την εξασφάλιση σίγουρης κερδοφορίας των ιδιωτικών εταιρειών, το Δημόσιο θα διαθέτει τα μελλοντικά του έσοδα από διόδια μέχρι του ποσού των 8,5 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα λοιπόν με τις αναθεωρημένες συμβάσεις, το κόστος του κάθε αυτοκινητόδρομου προσδιορίζεται ως εξής:
•            Ιονία Οδός: Κατασκευασμένο το 30% του έργου, αρχικό τίμημα 925 εκατ. ευρώ, αναθεωρημένο 1,057 δισ. ευρώ, κόστος/χλμ. 6,6 εκατ. ευρώ.
•            Κεντρική Οδός: Κατασκευασμένο το 16% του έργου, αρχικό τίμημα 1,2 δισ. ευρώ, αναθεωρημένο 1,37 δισ. ευρώ, κόστος/χλμ. 7,2 εκατ. ευρώ.
•            Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: Κατασκευασμένο το 70% του έργου, αρχικό τίμημα 825 εκατ.
ευρώ, αναθεωρημένο 943 εκατ. ευρώ, κόστος/χλμ. 32 εκατ. ευρώ.
•            Ολυμπία Οδός: Κατασκευασμένο το 35% του έργου, αρχικό τίμημα 2,092 δισ. ευρώ,

Αναβλήθηκε η παράσταση λόγω καιρού, 'Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα' Φεστιβάλ Πολυγύρου 2014

 ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ 
Ανακοινώνεται ότι η για αύριο Πέμπτη 17 Ιουλίου θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» αναβάλλεται λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Από τους οργανωτές του Φεστιβάλ Πολυγύρου και τους παραγωγούς της παράστασης αναζητείται νέα... ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί εγκαίρως.
Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώνουν στο ισόγειο του Δημαρχείου Πολυγύρου (γραφείο 15) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία.
 

Πέμπτη 17/07/2014 live στο Cafe του Armenisti. Τσελεπίδου , Κυρατσός.










Η Ραχήλ Τσελεπίδου και ο Γιάννης Κυρατσός παίρνουν αγκαλιά τη δισκογραφία τους αλλά και αρκετά ελληνικά και ξένα τραγούδια διασκευασμένα με ακουστικό τρόπο και επισκέπτονται για πρώτη φορά το camping του Αρμενιστή. Ύστερα από μια περιοδεία σε 10 περίπου πόλεις της βόρειας Ελλάδας τον τελευταίο καιρό, οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και με καλοκαιρινή διάθεση παρουσιάζουν ένα δυναμικό και άκρως δροσερό πρόγραμμα.
 Πέμπτη 17/07/2014 live στο Cafe του Armenisti.

Κακοκαιρία παραλία Νικήτης 15-7-14 ( video )

https://www.facebook.com/photo.php?v=824361214264370


Κλίκ στη Φωτογραφία. Ερασιτεχνικό video Σάκης Διβινής facebook

24000 κενά καθηγητών και υπάρχουν χρήματα για 2000 απο τον κρατικό προϋπολογισμό.


Αγώνας δρόμου για να προλάβουν τα κενά με νέα σχολική χρονιά προσπαθεί να προλάβει το Υπουργείο Παιδείας με την αναζήτηση σχεδόν 24000 αναπληρωτών εκπαιδευτικών, ενώ μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς τα χρήματα φτάνουν μόνο για 2000 δημοσίους υπαλλήλους.
Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, αναζητούνται πιστώσεις από το ΕΣΠΑ για την πρόσληψη των λοιπών όπως είχε γίνει και πέρυσι, οι οποίες όμως ακόμα δεν έχουν βρεθεί στο σύνολό τους.
Πάντως πριν από λίγες ημέρες το θέμα ετέθη κατά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος ενημερώθηκε και ζήτησε να ανοίξουν τα σχολεία χωρίς σοβαρά κενά, οπότε θεωρείται πιθανό ότι τελικά θα αποδεσμευτούν τα κονδύλια που απαιτούνται.
Όπως έχει επισημάνει εδώ και δύο εβδομάδες ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, η κατάσταση που θα αντιμετωπίσουν τα σχολεία στις 11 Σεπτεμβρίου αναμένεται οριακή κυρίως λόγω αθρόων συνταξιοδοτήσεων εκπαιδευτικών, οι οποίες από περίπου 6.500 πέρυσι, προβλέπεται φέτος

4ο Θερινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων 18/7 έως 1/8 Ιερισσός

Συναυλία 31-7-14 με την swing μπαντα The Speakeasies Swing Band στην αυλή της γκαλερί του Συλλόγου Καλλιτεχνών Πολυγύρου


Ο  ΑΟΠ συνδιοργανώνει με το Δήμο Πολυγύρου, στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Πολυγύρου, συναυλία με την swing μπαντα The Speakeasies Swing Band στην αυλή της γκαλερί του Συλλόγου Καλλιτεχνών στη περιοχη του Κέντρου Νεότητας την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 21:15 το βράδυ
Οι The Speakeasies' Swing Band δημιουργήθηκαν το 2009 στη Θεσσαλονίκη. 
Έκτοτε ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη σε συναυλιακούς χώρους, μπαράκια, φεστιβάλ, αλλά και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. 
Τον Μάρτιο του 2011 γράφουν το πρώτο δικό τους κομμάτι «Bright Lights Late Nights», με σκοπό τη δημιουργία ενός μουσικού βίντεο. Στο τέλος της ίδια χρονιάς επαναλαμβάνουν το ίδιο πείραμα με αποτέλεσμα ένα νέο βίντεο, το «Black Swamp Village» στο οποίο, εκτός των άλλων, συμμετέχουν και διεθνούς φήμης χορευτές. 
Τον Ιούλιο του 2012 κυκλοφορούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, «Bathtub Gin» και εμείς θα τους απολαύσουμε live την Πέμπτη 31 Ιουλίου στο Πολύγυρο....είσοδος 5 Ευρώ
(ενίσχυση για την λειτουργία των Ακαδημιών του ΑΟΠ)

Δευτέρα

Έκθεσης παλιάς φωτογραφίας στην Κασσάνδρα μέχρι 9/9/14

Την Παρασκευή έγιναν τα Εγκαίνια της έκθεσης παλιάς φωτογραφίας «Η ζωή στη Βάλτα» στο Κτήριο πολιτιστικού συλλόγου.
Η έκθεση είναι στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Κασσανδρώμενων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσάνδρας.
Η συγκίνηση από πολλούς επισκέπτες ήταν εμφανής ,στις φωτογραφίες έβλεπαν αγαπημένα πρόσωπα,φίλους, γιορτές,γάμους,σχολικές επιδείξεις και διάφορες καταστάσεις από την παλιά Βάλτα.
Η έκθεση θα διαρκέσει για όλο το καλοκαίρι και μέχρι 9/9/2014.
Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ-1.00 μμ & 7.00μμ-9.30μμ κάθε μέρα εκτός Κυριακής


Το διήμερο (12-13/7) συνελήφθησαν 25 άτομα για διάφορα αδικήματα και βεβαιώθηκαν 69 παραβάσεις της φορολογικής, υγειονομικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας


http://www.youtube.com/watch?v=W2yuQg4IlSU
video
Εκτεταμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής
Ελέγχθηκαν συνολικά εκατόν ενενήντα τέσσερα (194) άτομα και διακόσια επτά (207) οχήματα
Συνελήφθησαν είκοσι πέντε (25) άτομα για διάφορα αδικήματα και βεβαιώθηκαν εξήντα εννέα (69) παραβάσεις της φορολογικής, υγειονομικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας σε διάφορα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και λοιπές παραβάσεις στο πλαίσιο γενικότερων ελέγχων
Στην αστυνομική επιχείρηση διακλαδικού χαρακτήρα συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων Αστυνομικών Υπηρεσιών της Χαλκιδικής και της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας
Εκτεταμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια του διημέρου (12-13.07.2014), από αστυνομικούς σε διάφορες περιοχές της Κασσανδρείας Χαλκιδικής.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν ενενήντα τέσσερα (194)

14ος Κολυμβητικός Διάπλους Τορωναίου Πρόγραμμα


44ος Κολυμβητικός Διάπλους Τορωναίου Κόλπου19-7-14


Κυριακή

14 Σιθώνια Διεθνείς Αγώνες Ρίψεων 11-7-14 Νικήτη Χαλκιδική


Η Μπιάνκα Περιέ ήταν το πρόσωπο της διοργάνωσης καθώς έστειλε τη σφύρα στα 71,18 μ. και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ζυρίχης. Η αθλήτρια από την Ρουμανία είχε τρεις βολές πάνω από τα 70,00 μέτρα. Δεύτερη με 61,58 μ. ήταν η Κύπρια Παρασκευή Σκεύη.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζιέγκλερ με 74,28 μ., ενώ δεύτερος με 72,60 μ. ήταν ο Κώστας Σταθελάκος. Στην τέταρτη θέση του αγωνίσματος με 69,60 μ., βρέθηκε ο Μιχάλης Αναστασάκης, ο οποίος είχε άλλη μία έγκυρη βολή στα 69,23 μέτρα.

Ο Ούγγρος Σέρες Αντράς ήταν νικητής στη δισκοβολία με 60,70 μ., με τον Γιώργο Τρέμο να ακολουθεί με 58,60 μέτρα. Στις γυναίκες ρεκόρ αγώνων έκανε η Ανδρονίκη Λαδά με βολή στα 54,49 μέτρα. Η Νεάνιδα Ελευθερία Τερζάκη, στον τελευταίο της αγώνα πριν το Γιουτζίν είχε βολή στα 46,60 μ., που της έδωσε την 4η θέση στο αγώνισμα. Στη διάρκεια των αγώνων τιμήθηκαν ο αθλητής

1η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας 11-13 Ιουλίου Λιμάνι Νικήτης