powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Ιταλία: Μεγάλη πτώση στην παραγωγή ελαιολάδου

Οι γενικευμένες επιθέσεις του δάκου της ελιάς, κατά το 2014, που ευνοήθηκαν από ένα ήπιο κλίμα το καλοκαίρι και άφθονες βροχοπτώσεις, οδήγησαν την Ιταλία, τη δεύτερη χώρα παραγωγό ελαιολάδου σε παγκόσμιο επίπεδο, στη χαμηλότερη εσοδεία ελαιόλαδου από το 1956.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Υπηρεσιών για την Αγορά Γεωργικών Προϊόντων και Τροφίμων

Κίνδυνο αύξησης του καρκίνου του πνεύμονα από την αιθαλομίχλη βλέπει μια νέα έρευνα του Α.Π.Θ.


Σοκάρει η έρευνα που πραγματοποίησε επιστημονική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  και του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, αναφορικά με τους κινδύνους που φέρνει στην υγεία όλων μας η αιθαλομίχλη.
Σύμφωνα με την επιστημονική έρευνα, το νέφος και τα αιωρούμενα σωματίδια που προκαλούνται από την εμφάνιση της αιθαλομίχλης είναι πιο επικίνδυνα από τα καυσαέρια των

Η Αρναία Χαλκιδικής τίμησε τον Πολιούχο της Άγιο Στέφανο 27/12/14

 Με λαμπρό Αρχιερατικό συλλείτουργο τιμήθηκε σήμερα η μνήμη του Αγίου Στεφάνου στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό που φέρει το όνομα του Αγίου. Στον κατάμεστο από πιστούς ιστορικό Ναό, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου μας Μητροπολίτη κ. Θεοκλήτου, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ακολούθησε η περιφορά της Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της γραφικής κωμόπολης, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής.
Τον εορτασμό τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Ιωάννης Μίχος, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Πολιτευτές, τέως Δήμαρχοι εκπρόσωποι Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Στρατού καθώς και πλήθος πιστών

Μεταγγίτσι έκθεση Βιβλίου,ανοιχτή μέχρι της 10 Ιανουαρίου 2014

Αναβλήθηκε εκ νέου η δίκη του Β. Μπακατσέλου

Αναβλήθηκε εκ νέου η δίκη του Βασίλη Μπακατσέλου, (κουνιάδος του Ευ. Βενιζέλου) ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη, μετά από μήνυση που υπέβαλε το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, όπου απευθύνθηκαν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης για μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων.
Την αναβολή της σημερινής εκδίκασης της υπόθεσης ζήτησε ο δικηγόρος του, Παντελής Χαλβατζάκης, λόγω της αποχής των δικηγόρων.
Η νἐα εκδίκαση ορἰστηκε για τις 11 Ιουνίου του 2015.
Ο Βασίλης Μπακατσέλος, γιος του γνωστού βιομήχανου και εκδότη Αλέξανδρου

Κανταράς Τάσος, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Πολυγύρου , ευχές για τον νέο χρόνο.


Τα κάλαντα στον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Πολυγύρου (φωτο)

Αστέριος Ζωγράφος 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, μικρούς και μεγάλους, χορωδίες και μουσικά σχήματα, επώνυμους και ανώνυμους, που πέρασαν αυτές τις γιορτινές ημέρες από το γραφείο μου στο Δημαρχείο Πολυγύρου και ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά, έψαλλαν τα κάλαντα και μοιράστηκαν το χαμόγελό τους. Πολλές ευχές σε όλο τον κόσμο για υγεία και ευημερία. Χαρούμενο και δημιουργικό 2015!

ΕΘΙΜΟ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ "ΚΑΜΗΛΑΣ-ΝΥΦΗΣ" ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙ' ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ,  ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ "ΚΑΜΗΛΑΣ -ΝΥΦΗΣ" .  ΣΤΙΣ 5 - 6 - 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ  ΚΑΙ ΩΡΕΣ: 17:00 - 21:00 ΣΤΙΣ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ 9:00 - 14:00 ΣΤΙΣ 6 κ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Κρητικό Γλέντι στις 'Μελισσούλες' Νικήτη 26/12/14

26/12/2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:30 στον παιδότοπο μελισσούλες 
Σταύρος Βούρβαχης, 
Ηλίας Ανδρεουλάκης

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αλληλεγγύης από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Ν. Μουδανιών "ΒΙΘΥΝΙΑ"

Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Νέων Μουδανιών “ΒΙΘΥΝΙΑ” με τη Βυζαντινή χορωδία Νέων Μουδανιών υπό τη διεύθυνση του κ. Γ. Ζουγλή κλειστό θέατρο Νέων Μουδανιών.

Άλμπουμ φωτογραφιών εδώ  fb

Ο Χριστουγεννιάτικος χορός της Δόξας Ορμύλιας

Ανήμερα Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε ο εορταστικός χορός της ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξας Ορμύλιας στο Sithonia Palace.



ΕΠΣΧ: Βαθμολογίες Ερασιτεχνικών Κατηγοριών

Α΄ Ερασιτεχνική 2014 - 2015 - 14η Αγωνιστική

*ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ( 12η Αγωνιστική ) Διεξάγεται 7 Ιαν. 2015.

Παρασκευή

Εξορμήστε... στα χριστουγεννιάτικα χωριά της Β. Ελλάδας

Και φέτος μικροί και μεγάλοι μπορούν να ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα παραμυθένια χωριά, που έστησαν φορείς και δημοτικές αρχές στη Β. Ελλάδα

Με λαμπιόνια, Αη- Βασίληδες και ξωτικά, χριστουγεννιάτικα δέντρα και πολλά γλυκίσματα γέμισαν αρκετές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, μεταφέροντας σε κατοίκους και τουρίστες το εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, μικροί και μεγάλοι μπορούν να ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα παραμυθένια χωριά, που έστησαν φορείς και δημοτικές αρχές.

Ο Αστερόκοσμος της Θεσσαλονίκης

Την ευκαιρία να διασκεδάσουν για αρκετές ώρες στη χριστουγεννιάτικη

Δήμος Ν. Προποντίδας:Συνεδρίαση ΔΣ 30/12/2014

Tη Τρίτη 30/12/2014 και ώρα 2:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Σώματος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1.    Εξέταση αίτησης κ. Αμπατζόγλου Μαρίας για χρηματική αποζημίωση μετεγκατάστασης ποιμνιοστασίου της. 
2.    Μη άσκηση ανακοπής κατά της υπ’ αριθμ. 16306/2014 διαταγής πληρωμής του Μον. Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και εξώδικος συμβιβασμός με τον Κεφάλα Δημήτριο.
3.    Αναπροσαρμογή τελών Δήμου Ν. Προποντίδας. 

ΙΔΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΡΕΒΕΝΙΚΙΩΝ Μεγάλης Παναγίας Χαλκιδικής.

Ανοιχτή πρόσκληση δωρεάς ή δανεισμού αντικειμένων για την ίδρυση του Mουσείου.
To τοπικό συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Μεγάλης Παναγίας Χαλκιδικής, αποφάσισε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2014, τηνίδρυση Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου . Η Επιτροπή Ίδρυσης και λειτουργίας του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ρεβενικίων, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλους τους Δημότες και τις Δημότισσες, για την προσπάθεια αναζήτησης, εξεύρεσης και συλλογής πάσης φύσεως υλικού σε είδη και
αντικείμενα, τα οποία έχουν σχέση με τις κατηγορίες που αναφέρονται στη συνέχεια. Στόχος και φιλοδοξία μέσω της ίδρυσης του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου, είναι η διάσωση αντικειμένων ιστορικής αξίας, ο επαναπατρισμός αρχαιολογικών ευρημάτων που βρίσκονται σε άλλα μουσεία, η

ΔΗΜΟΣΙΟ Αποζημίωση για ηθική βλάβη υποχρεώνεται να καταβάλλει ο OEK με απόφαση Πρωτοδικείου

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών υποχρέωσε τον Αυτόνομο Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας να καταβάλει το ποσό των 36.240 ευρώ, ως ηθική ικανοποίηση, για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστησαν τα τέσσερα παιδιά του αποβιώσαντος δικαιούχου εργατικής κατοικίας στην περιοχή της Έδεσσας.
Το ποσό της ηθικής βλάβης που επιδικάστηκε ανάγεται στο ότι ο Οργανισμός παράνομα και παρά την δικαστική δικαίωση του αποβιώσαντος δικαιούχου της εργατικής κατοικίας δεν μερίμνησε έγκαιρα να την παραδώσει στα παιδιά του.Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε ότι οι

25η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ 30/12/14

25 Συνεδρίαση Τρίτη 30/12/14 και ώρα 17:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στα ακόλουθα θέματα της ημερησίας διατάξεως:
1)    38η Αναμορφωση προϋπολογισμού έτους 2014-αποδοχή ποσού 4.500.000,00 € από ΠΔΕ για το έργο «Κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου Συκιάς Δήμου Σιθωνίας».
(Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Τζίτζιος Ιωάννης)

2)    39η Αναμόρφωση  προϋπολογισμού έτους 2014-Αποδοχή και κατανομή ποσού 290.000,00 € προερχόμενο από Πράσινο Ταμείο.

Kάλαντα στο Δήμαρχο Γιάννη Τζίτζιο από τους Υπαλλήλους του Δήμου Σιθωνίας.


Συντονιστική Επιτροπή - Σωματείων Τουριστικών Καταλυμάτων Κασσάνδρας, Video τουριστικής προβολής Κασσάνδρας



Ανακοίνωση 

Το Δ.Σ της Συντονιστικης Επιτροπής - Σωματείων Τουριστικών Καταλυμάτων Κασσάνδρας επειδή σέβεται και τιμά την εθελοντική προσφορά όλων των κατοίκων, των επιχειρηματιών , των πολιτιστικών συλλόγων, των Εμπορικών συλλόγων ,των Συλλόγων Γυναικών και του Δήμου Κασσάνδρας, σας αφιερώνει την ταινία που γυρίστηκε με την δίκη σας συμμετοχή.
Μετά από 15 μέρες γυρισμάτων που έγιναν κάτω από βροχή, αέρα, ήλιο σε όλο το μήκος και πλάτος

Από τα ΚΕΠ αντίγραφο Ποινικού Μητρώου

Με το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Ποινικού Μητρώου του Υπουργείου Δικαιοσύνης συνδέθηκαν τα 1.060 Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πολίτες που καθημερινά αιτούνται αντίγραφο Ποινικού Μητρώου γρήγορης, αποτελεσματικής και φιλικής εξυπηρέτησης.
Η υπηρεσία αυτή – μια ακόμη τους τελευταίους 18 μήνες – που προσφέρεται από τα ΚΕΠ δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την

«Σωκράτης Μάλαμας»: 27 Δεκεμβρίου εμφάνιση στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη.Βιογραφικό του Σωκράτη

To κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον αγαπημένο του Σωκράτη και το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την ανάπαυλα των Χριστουγέννων.
Η έναρξη των παραστάσεων του Σωκράτη Μάλαμα στο «Fix Factory of Sound» στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Εκατοντάδες κόσμου έσπευσαν να απολαύσουν το σπουδαίο δημιουργό, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την αγάπη του κόσμου για αυτόν αλλά και για το «Fix Factory of Sound», που όσο περνάει ο καιρός δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις στη ποιοτική διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.
Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά τον φετινό μουσικό χειμώνα από την αγαπημένη

Εκδηλώσεις του Δάσους των Χριστουγέννων στην Ιερισσό


Εφικτή η παράδοση του δρόμου Μουδανιά-Ποτίδαια το 2016

Οι εργασίες ξεκινούν άμεσα και οι αρμόδιοι θεωρούν ότι το συμβατικό χρονοδιάγραμμα μπορεί να τηρηθεί παρά τις καθυστερήσεις.
Εφικτή θεωρείται η ολοκλήρωση του τμήματος Μουδανιών – Ποτίδαιας μέχρι το τέλος του 2016, έπειτα από πολλές καθυστερήσεις. Πλέον η συμπληρωματική σύμβαση θεωρείται τελειωμένη και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες κατασκευής.

Το έργο ξεκίνησε στις αρχές του 2013, αλλά η έναρξη των ουσιαστικών εργασιών έγινε τον Σεπτέμβριο του ιδίου έτους. Οι τελευταίες εγκρίσεις από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δόθηκαν, ενώ βγήκαν και οι απαραίτητες εγκύκλιοι.
Τα στελέχη των επιβλεπουσών τεχνικών υπηρεσιών τόνισαν στη Voria.gr ότι με

Aυστριακή εφημερίδα Der Standard «Η οργή της Αθήνας για το αναγκαστικό δάνειο με τα δεκαπέντε μηδενικά»

Άρθρο που αναφέρεται στις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, κυρίως από το αναγκαστικό δάνειο αλλά και από τις πολεμικές αποζημιώσεις, για την επί 3,5 χρόνια γερμανοναζιστική κατοχή, φιλοξενεί η αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ» στη χριστουγεννιάτικη έκδοσή της.Αφορμή στάθηκε η επικείμενη κατάθεση της σχετικής εμπιστευτικής έκθεσης, από την ειδική ομάδα εργασίας στον υπουργό Οικονομικών.
«Οι Γερμανοί στρατιώτες ήταν στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του 1941 έως το Σεπτέμβριο του 1944 και πίσω τους δεν άφησαν τίποτε άλλο παρά καμένη γη και την μνήμη σε πείνα, σαδιστικές σφαγές και εκτοπίσεις, η προγιαγιά του σημερινού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η

Πέμπτη

Πολύγυρος: Ο Θανάσης δεν πάει Αστραλία , δεν φεύγει από την πλατεία - δεν φοβάται Τσίπρα όσο υπάρχει ΠΑΟΚ και σκουρόχρωμα κλαρίνα.


Αρναία -Το Μέλωμα του Χριστού και το κόψιμο του Χριστόψωμου


ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΗΓΑΣ  φωτογραφικό άλμπουμ εδώ
Πραγματοποιήθηκε και φέτος από την Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρεία Αρναίας την παραμονή των Χριστουγέννων η αναβίωση του Εθίμου του Μελώματος του Χριστού και του κοψίματος του γιγαντιαίου Χριστόψωμου με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής και της Χορωδίας της Αρναίας. Εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία για να παρακολουθήσουν το δρώμενο, που αναβιώνει εδώ και δεκαετίες, και να γευθούν το Χριστόψωμο που παρασκεύασαν από νωρίς με μεράκι οι αδελφοί Λαλιώτη (Σπιτική Νοστιμιά) τα καρύδια με το τοπικό μέλι (από τον σύλλογο μελισσοτρόφων Αρναίας), καθώς και το κόκκινο κρασί από το οινοποιείο της συμπατριώτισσάς μας Κλαούντιας Παπαγιάννη. 

Μετά το κόψιμο του Χριστόψωμου και το μοίρασμά του στους παρευρισκόμενους, μας κράτησε συντροφιά το νεανικό μουσικό σχήμα ¨Canvas dreams¨ που το αποτελούν Αρναιώτες μουσικοί.

Εκδηλώσεις από την Ένωση Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Πολυγύρου Kεντρικής και Β. Χαλκιδικής 28/12


Σαν Την Χαλκιδική Δεν Έχει !! Ευχές Για Υγεία, Αγάπη Και Ελπίδα


Τετάρτη

Ο Λεονάρδος ο ‹σωφεραντζα› και ο Τότος στον χιονισμένο Πολύγυρο

Ζούσα έντονα τις διαδρομές μου από Νικήτη στον Πολύγυρο.
Φωτογραφία απο το περιοδικό «ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ»


Χριστουγεννιάτικα, συνελήφθη ο κουνιάδος του Βενιζέλου, Β. Μπακατσέλος, Πρόεδρος της εφημερίδας “Αγγελιοφόρος”

Συνελήφθη πριν από λίγο ο Βασίλης Μπακατσέλος, γιος του ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» Αλέξανδρου Μπακατσέλου και κουνιάδος του Ευ. Βενιζέλος και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, κατόπιν μήνυσης των εργαζομένων για τη μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων.
Ο Βασίλης Μπακατσέλος ανέλαβε τη θέση του προέδρου της εταιρίας Εκδοτική Β. Ελλάδος, μετά την παραίτηση του πατέρα του.
ienimerosi.gr

Καλήν Εσπέραν Άρχοντες! Του Ιωακείμ Κρικελίκου Φιλολόγου στο Περιοδικό Παγχαλκιδικός Λόγος

Ο Χιονισμένος Πολύγυρος των Καλλιτεχνών (φωτο).

Περιοδικό Πολύγυρος   Τ78 Αφιέρωμα στα .. χιόνια του Πολυγύρου ( κλικ εδώ)
Φωτογραφίες από έργα καλλιτεχνών  , όπως παρουσιάζονται σε άρθρο του Γιάννη Κανατά

.

‘ Πετρέλαιο: Η Σαουδική Αραβία θα «τσακίσει» την τιμή ακόμη και στα 20 δολ. το βαρέλι!

Ανελέητος πόλεμος στην παγκόσμια αγορά: οι χώρες του ΟΠΕΚ αποφασισμένες να «γονατίσουν» με κάθε τίμημα τον ανταγωνισμό από Ρωσία, Βραζιλία και ΗΠΑ
Πόλεμο μέχρι τελικής πτώσεως στους ανταγωνιστές της στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου, μεταξύ των οποίων και η Ρωσία, κήρυξε η Σαουδική Αραβία. Η μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός χώρα, που ελέγχει τις αποφάσεις του ΟΠΕΚ, ανήγγειλε ότι δεν πρόκειται να μειώσει την παραγωγή της, ακόμη και αν η διεθνής τιμή του αργού «τσακιστεί» στα 20 δολάρια το βαρέλι!
Την ώρα που η τιμή του πετρελαίου έχει κάνει «βουτιά» 50% και όλοι περιμένουν τις επόμενες κινήσεις του ΟΠΕΚ, ο Αλί Αλ Ναϊμι (φωτο), πανίσχυρος υπουργός Πετρελαίου της Σ. Αραβίας, ανατρέπει πλήρως

Τρίτη

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ


ΕΠΣΧ:ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΚΥΠΕΛΛΟΥ ( ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ) 24-12-14

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ A΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
  Τετάρτη 24 Δεκ. 2014   Ώρα : 15:00
1 ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ ΚΟΥΡΙΔΗΣ - ΕΥΜΟΡΦΟΥΛΗΣ - ΣΚΟΥΤΑΣ Φ. ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
  Τετάρτη 24 Δεκ. 2014   Ώρα : 15:00
2 ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - ΕΛΠΙΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΓΟΥΜΑΤΙΑΝΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ - ΧΡΥΣΑΪΔΗΣ
ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ
  Τετάρτη 24 Δεκ. 2014   Ώρα : 16:00
3 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ - ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΚΙΑΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ - ΓΚΑΝΤΙΝΟΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Τετάρτη 24 Δεκ. 2014   Ώρα : 14:30
3 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ ΣΕΡΕΤΗΣ - ΑΓΑΠΙΔΗΣ - ΡΗΓΑΣ

Τελωνειακοί σε κομπίνα με εικονικές εξαγωγές στη Θεσσαλονίκη.

Τελωνειακοί κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους σε κομπίνα με εικονικές εξαγωγές εμπορευμάτων, με σκοπό την απαλλαγή καταβολής ΦΠΑ, από εταιρεία. Ο εισαγγελέας εγκλημάτων διαφθοράς Αργύρης Δημόπουλος έδωσε παραγγελία να ασκηθεί ποινική δίωξη  εις βάρος έξι υπαλλήλων, μεταξύ των οποίων και του πρώην προϊστάμενου, του Β' Τελωνείου Θεσσαλονίκης για απιστία στην υπηρεσία και ψευδή βεβαίωση, κατ' εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος. Και για ηθική αυτουργία εις βάρος ενός εκτελωνιστή ο οποίος ως διαχειριστής εταιρίας εμπορίας και εισαγωγών-εξαγωγών  έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για λαθρεμπορία που αφορά την ίδια υπόθεση.
Τέλος, ο κ. Δημόπουλος ζήτησε να τεθεί στο αρχείο η δικογραφία γι άλλους

Δήμος Αριστοτέλη Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Δεκέμβριος 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
Τρίτη 23-12-2014
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης
Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση, όπου στο τέλος θα μοιραστούν δώρα στα παιδάκια.
ΑΡΝΑΙΑ
Τετάρτη 24-12-2014
Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρία Αρναίας
Μέλωμα Χριστού & Κοπή Παραδοσιακού Χριστόψωμου
Από τις 7 μμ, στην Κεντρική Πλατεία Αρναίας
Με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής και της Χορωδίας της Αρναίας
ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ

Η “ΝΕΡΙΤ 2 Θεσσαλονίκης” έμεινε στις εξαγγελίες. Άλλο ένα ψέμα από τα μύρια του Σαμαρά

Δεν απέκτησαν τη ΝΕΡΙΤ 2, όπως είχε υποσχεθεί ο Αντώνης Σαμαράς στη ΝΔ της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Μάρτιο, και τώρα απαιτούν από τη ΝΕΡΙΤ να στείλει τα ΜΑΤ για να κλείσουν την ΕΡΤ3! Οι υποψήφιοι για πρόσληψη στο ανταποκριτικό γραφείο της ΝΕΡΙΤ στη Θεσσαλονίκη, όπως και η πλειονότητα των συνδικαλιστών της ΕΣΗΕΜ-Θ που στήριξαν τη δημιουργία της ΝΕΡΙΤ, έχουν καταλάβει πλέον ότι στην πόλη θα λειτουργεί ένα μικρό γραφείο, με μόλις 61 υπαλλήλους. Και ενώ τα αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ορισμένοι βγαίνουν δημόσια και κατηγορούν την κυβέρνηση και τη ΝΕΡΙΤ επειδή επιτρέπουν να εκπέμπει η ΕΡΤ3, που «ξεσκίζει την

Ο Θ. Πάγκαλος αναγγέλλει πως θα αυτοκτονήσει αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ...

@sn:Kαι πολύ καλά θα κάνει ο ίδιος , το μόνο που θα στενοχωρηθεί είναι "το ....φέρετρο"  που θα δεχθεί τα ζόρια, θα γλυτώσει και το δημόσιο την σύνταξή του.
Ολομέτωπη επίθεση στους «νεο-κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ» εξαπολύει ο θ. Πάγκαλος με άρθρο του στην  προσωπική του ιστοσελίδα. Μάλιστα, όπως αναφέρει έχουν στήσει ένα μηχανισμό προπαγάνδας, που κυριαρχεί στο δημόσιο διάλογο. Μέσα από ένα μπαράζ κινδυνολογίας ο Θ. Πάγκαλος καταλήγει πως όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ «μαζί θα αυτοκτονήσουμε».
Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός΄αναφέρει:

 Ταυτόχρονα, στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης ασκείται έντονη ψυχολογική πίεση, ώστε

Α.Σ. Δόξα Ορμύλιας Χριστουγεννιάτικος Χορός 25/12 Κέντρο Σιθωνία Παλλάς


Τα παιδιά .... τα έψαλαν στον Δήμαρχο Σιθωνίας

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χαμογελαστά παιδικά πρόσωπα πλημμύρισε το δημαρχείο Σιθωνίας παραμονές Χριστουγέννων!


dimossithonias.gr










ΟΙ ΣΙΘΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΣΙ...




Πολιτιστικός Μεταγγιτσίου Ν.Άσσα, εκδήλωση Χριστουγεννιάτικη για τα Παιδιά.29/12

 Politistikos Metangitsiou Nea Assa


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ,ΧΟΡΟ. ΣΚΕΤΣΑΚΙΑ, ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ.....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Δήμος Πολυγύρου Εορταστικές Εκδηλώσεις 23-24/12/14


Χριστουγεννιάτικη παρέμβαση ενάντια στην εξόρυξη χρυσού σήμερα 23-12-14 στη Θεσσαλονίκη

"Χριστουγεννιάτικη" παρέμβαση στους δρόμους της πόλης θα κάνουν σήμερα οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Το ραντεβοπυ δίνεται στις 12μμ, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Τσιμισκή. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
για μια «Χριστουγεννιάτικη» παρέμβαση στους δρόμους της πόλης
 Συνεχίζοντας και δυναμώνοντας τον μεγάλο αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, βρισκόμαστε μέσα στον κόσμο κάθε στιγμή.
Την Τρίτη 23/12 θα βρισκόμαστε στο κέντρο και μαζί με ενημερωτικά φυλλάδια

Εκλάπησαν τάματα από την Εικόνα της Αγίας Άννης στο Άγιο Ορος - Κλοπές και σε κελιά

Πολύτιμα τάματα από την θαυματουργή εικόνα της Αγίας Αννης από το Κυριακό της Νέας Σκήτης στο Άγιο Όρος εκλάπησαν τις τελευταίες φορές.   Αναφέρθηκε το συμβάν στην Αστυνομία η οποία κινητοποίησε όλες τις δυνάμεις της για την σύλληψη των δραστών.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο Αγιορείτικο Βήμα το συμβάν είναι στην προανάκριση που διενεργεί το Α.Τ Καρυών.Εν τω μεταξύ, το τελευταίο διάστημα πολλά κελιά στην ευρύτερη περιοχή της Αγιορείτικης ερήμου, από την περιοχή της Σκήτη της Αγίας Αννης μέχρι τα Καυσοκαλύβια, έχουν παραβιαστεί και αφαιρέθηκαν πολύτιμα αντικείμενα.Τα φαινόμενα αυτά τόσο έντονα παρατηρούνται για πρώτη φορά στο Άγιο Όρος.
Του Γιώργου Θεοχάρη  www.agioritikovima.gr