powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Μήνυμα του Συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, Κ. Γκοντίνου


Ευχαριστούμε την κοινωνία της Χαλκιδικής και τους χιλιάδες συμπολίτες μας που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ ως την πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που της δημιούργησαν οι πολιτικές του μνημονίου, ξεπερνώντας τους φόβους και την τρομοκράτηση.Ταυτόγχρονα, σεβόμαστε τις επιφυλάξεις όλων όσων αποφάσισαν να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ αν και προερχόμενοι από άλλους πολιτικούςχώρους.
Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους διαψεύσουμε. Θα είμαστε μαζί τους για να κάνουμε τη Χαλκιδική τόπο δημιουργίας και ανάπτυξης, υλοποιώντας το πρόγραμμα που καταθέσαμε κατά την προεκλογική περίοδο. Χαιρετίζω όλους τους συντρόφους που συμμετείχαν σε αυτόν  τον υπερήφανο αγώνα που δώσαμεπετυχαίνοντας το ιστορικό αποτέλεσμα και στη Χαλκιδική,
αναδεικνύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη στο νομό μας.
Με σοβαρότητα, χωρίς αλαζονεία, χωρίς ιδιοτέλεια και πολιτικάντικες συμπεριφορές, θα συνεχίσουμε την πορεία μας. Η συγκίνηση που έχουμε όλοι μας για τις ιστορικές στιγμές που ζούμε, γίνεται δύναμη ευθύνης και σιγουριάς ότι θα τα καταφέρουμε. Με ενισχυμένη την συντροφικότητα μας, αλλά και με όλους τους πολίτες της Χαλκιδικής, συμμέτοχους, συνεχίζουμε.
Κώστας Γκοντίνος,
Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ  Χαλκιδικής και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ