powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Δήμος Ν.Προποντίδας: Αποχαιρετισμός στο φίλο και συνεργάτη Σωτήρη Σαπουντζή

Η Δημοτική Αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι υπάλληλοι του Δήμου Ν. Προποντίδας, εκφράζοντας σύσσωμη την Τοπική Κοινωνία του Δήμου μας, αλλά και ιδιαιτέρως τη Δημοτική Ενότητα Σημάντρων, δηλώνουν τη βαθιά τους θλίψη για την μεγάλη και τόσο πρόωρη απώλεια του Σωτήρη Σαπουντζή.
Ο Σωτήρης Σαπουντζής γεννήθηκε στην Έδεσσα, αλλά διέμενε στα Σήμαντρα του Δήμου Νέας Προποντίδας. Υπήρξε Καθηγητής στο ΓΕΛ και στο ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών καθώς και στο Γυμνάσιο Σημάντρων. Παράλληλα η προσφορά του ήταν μεγάλη και αδιάλειπτη επί σειρά ετών τόσο στο χώρο του Πολιτισμού, όσο και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μουδανιών Χαλκιδικής κατά τα έτη 1999-2006, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μουδανιών κατά τα έτη
2001-2004 και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Μουδανιών από τον Ιανουάριο μέχρι Απρίλιο 2005.
Επίσης, διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Χαλκιδικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής κατά τα έτη 2007 - 2010.
Ακολούθως, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής κατά τα έτη 2011-2014 και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας κατά τα έτη 2011-2012.
Παράλληλα, υπήρξε υπεύθυνος ορχήστρας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σημάντρων επί σειρά ετών και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Ιερού Ναού Σημάντρων “Άγιοι Πέντε Μάρτυρες” από το 1986 έως σήμερα.
Η κοινωνία των Σημάντρων, του Δήμου μας, αλλά και όλης της Χαλκιδικής του είναι ευγνώμων για το δημιουργικό, ανήσυχο και ακούραστο πνεύμα του και την ανεκτίμητη και ανιδιοτελή προσφορά του.

Ο Δήμαρχος
Εμμανουήλ Καρράς