powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Μαρία Παπαδημητρίου ΠΟΤΑΜΙ : “Θέλουμε τη Χαλκιδική πρώτη στην καρδιά μας και στις πράξεις μας”


Η Μαρία Παπαδημητρίου αποχαιρετώντας τον Πατέρα της με το τραγούδι της Μελίνας «Να με θυμάσαι» με τους στίχους του Βαγγέλη Γκούφα και μουσική Σταύρου Εξαρχάτου ....’Για ποιο ταξίδι κινησες να πας, να με θυμάσαι και να μ'αγαπάς. Σου κλέβει η ανατολή λευκό φιλι. Καλη αντάμωση...
βρήκε το κουράγιο και συνεχίζει την πολιτική μάχη των θνητών με το Ποτάμι.
Δελτιο τύπου
Τη Συκιά επισκέφθηκε το απόγευμα η υποψήφια βουλευτής Χαλκιδικής με το ΠΟΤΑΜΙ, Μαρία Παπαδημητρίου, όπου παρακολούθησε τον πανηγυρικό Εσπερινό με αφορμή την εορτή του πολιούχου της Συκιάς Αγίου Αθανασίου, συνομίλησε
με κατοίκους και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά.
Στη συνέχεια η υπ. βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ βρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Μουδανιών «Ο Φάρος», όπου είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τα μέλη του Συλλόγου για την πολυσχιδή τους δράση.
Τέλος επισκέφτηκε τον Στανό, όπου συνομίλησε με κατοίκους του χωριού για θέματα που τους απασχολούν και κατέγραψε τα προβλήματα της περιοχής.
Η υπ. Βουλευτής Χαλκιδικής με το ΠΟΤΑΜΙ, Μαρία Παπαδημητρίου σε δήλωσή της αναφέρει:
«Σε κάθε σταθμό της περιοδείας μου συναντώ ανθρώπους και βλέπω στα μάτια τους ζωγραφισμένη την προσμονή για το καλύτερο. Διακρίνω καθαρά την ανάγκη της Χαλκιδικιώτισσας και του Χαλκιδικιώτη να αφήσει πίσω το παλιό και το φθαρμένο. Εμείς μπορούμε και θα αγωνιστούμε, να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις τύχες του τόπου μας. Αποτελεί χρέος και απόλυτη δέσμευση για μένα να δικαιώσουμε τους συνανθρώπους μας. Προχωράμε δυναμικά και ανοίγουμε νέους ελπιδοφόρους ορίζοντες γιατί θέλουμε τη Χαλκιδική πρώτη στην καρδιά μας και στις πράξεις μας».