powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Έκτακτα παλλαϊκά συλλαλητήρια στο Σύνταγμα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις στις 11 Φεβρουαρίου

 Έκτακτα παλλαϊκά συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 11/2 το απόγευμα και την ώρα (σ.σ.18:30) που θα βρίσκεται σε εξέλιξη το έκτακτο Eurogroup με θέμα το ελληνικό πρόγραμμα.
Ανάλογες κινητοποιήσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις
«Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε», το σύνθημα των διοργανωτών.
Μετά το επιτυχημένο κάλεσμα της 5ης Φεβρουαρίου οι πολίτες καλούνται εκ νέου να πλημμυρίσουν τις πλατείες (στις 18.00) σε όλη την Ελλάδα για να διατρανώσουν το μήνυμά τους για να μπει ένας τέλος στη λιτότητα.
Μια απαραίτητη διευκρίνιση από όσους πήραμε την πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο κάλεσμα:
Συνειδητά δεν αποτελεί κάλεσμα «στήριξης της κυβέρνησης». Θεωρούμε
ότι πρέπει να είμαστε όλοι και όλες εκεί, ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή όχι με τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Γι'αυτό και προτάξαμε το σύνθημα ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Καλούμε και την ελληνική κυβέρνηση να μην κάνει πίσω στους εκβιασμούς, να μη δεχτεί ούτε ένα μέτρο λιτότητας στο όνομα ενός ληστρικού, άδικου χρέους για το οποίο δεν ευθύνεται ο λαός. Προτάσσουμε τις ανάγκες των εργαζόμενων και των ανέργων, το δικαίωμα του λαού στη ζωή και την αξιοπρέπεια, την ανάγκη για άμεση ανακούφιση ενός κόσμου που εδώ και πέντε χρόνια συνεχώς εξαθλιώνεται. Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να χωράμε όλες και όλοι, όποια κι αν είναι η γνώμη μας για την κυβέρνηση! Η κυβέρνηση οφείλει να ταχθεί με την πλευρά του λαού και όχι το αντίθετο!