powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Συκιώτικο Καρναβάλι 2015 Πολιτιστικός Σύλλογος " Τα Συκιωτάκια"

Η χθεσινή μέρα ήταν για το χωριό μας μια μέρα γεμάτη χρώματα, κέφι, χαρά, μουσική, χορό αλλά δυστυχώς και πολύ βροχή. Παρόλ'αυτά η διεξαγωγή της φετινής αποκριάτικης παρέλασης είχε ένα άψογο αποτέλεσμα χάρη στη συμπαράσταση και στην υπομονή του κόσμου καθώς και στο αμέτρητο κέφι όλων των καρναβαλιστών!!! 
Φέτος για πρώτη φορά συμμετείχε στη παρέλαση μετά από πρόσκληση που τους
ΦΩΤΟ
έγινε από το Σύλλογο μας, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Συκιάς προσδίδοντας μια φρέσκια νότα γεμάτη παιδικά χαμόγελα στο καρναβάλι. 
Η παρέλαση των αρμάτων ήταν η πιο φαντασμαγορική από ποτέ, καθώς το ένα άρμα ήταν καλύτερο από το άλλο!!! 
Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που με τον προσωπικό τους κόπο, την φαντασία τους και το μεράκι τους ανέβασαν το επίπεδο του φετινού καρναβαλιού !!!Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σιθωνίας, την Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής και την Ομάδα Εθελοντών Δραγουντέλι όπου παρευρέθηκαν για την ασφάλεια μας.
Ευχαριστούμε την οικογένεια Κατσίκη για την δωρεά της σαρδέλας και (αλφαβητικά) τις κάβες Βογιατζή, Λάζογλου και Χατζηγιάννη. 
Ευχαριστούμε ακόμη τους γονείς, τα παιδιά και φυσικά τις ομάδες των αρμάτων που κάθε χρόνο είναι η ψυχή του Συκιώτικου Καρναβαλιού!!!!
 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Τα Συκιωτάκια" θέλησε φέτος να βοηθήσει στην οργάνωση του φετινού καρναβαλιού και ευελπιστεί κάθε χρόνο να γίνεται ακόμη καλύτερο.
Τα άρματα με την σειρά που παρέλασαν στο Συκιώτικο Καρναβάλι ήταν τα εξής:
1. Ο Μπαρμπαρόσα και η συμμορία του, αποτελούνταν από 17 άτομα.
2. Οι Καταζητούμενοι, αποτελούνταν από 12 άτομα.
3. Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας, αποτελούνταν από 12 άτομα.
4. Happy Feet, αποτελούνταν από 30 άτομα.
5. Η Κοκκινοβρακίτσα, αποτελούνταν από 20 άτομα.
6. Η Αναξαναμούνα και ο Πουτανχαμών, αποτελούνταν από 22 άτομα.
7. Το άρμα απ'τα παιδιά της Σάρτης.
Ευχαριστούμε τον Γιώργο Τσαμακδά για τις υπέροχες φωτογραφίες.