powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Κοπή πίτας Ο.Π.Ε.Δ.Τ "ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ" 7-2-2015

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα μέλη της ομάδος εθελοντών πυροπροστασίας & προστασίας της φύσης δήμου τορώνης - Ο.Π.Ε.Δ.Τ "ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ" στα γραφεία του συλλόγου στη Συκιά.
Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν μέλη της ομάδας ,φίλοι και εκπρόσωποι φορέων.
Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ν.Μαρμαρά εκπροσώπησε ο Παπανικολάου Νικόλαος (πυροσβέστης του κλιμακίου
Ν.Μαρμαρά), τον Δήμο Σιθωνίας  εκπροσώπησε ο Χατζηγιάννης Νικόλαος (δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σιθωνίας και μέλος της Ο.Π.Ε.Δ.Τ "ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ"). 
Στην αρχή η πρόεδρος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ανέφερε στα μέλη και τους παρευρισκόμενους τις μελλοντικές δράσεις ,ομιλίες και εκπαιδεύσεις.
Να ενημερώσουμε για ακόμη μια φορά ότι στο προσεχές μέλλον θα υπάρξει κι άλλη παρουσίαση Α΄ Βοηθειών στην περιοχή μας. Θα παρακαλούσα να είναι ΌΛΟΙ εκεί μικροί μεγάλοι , όλοι πρέπει να ξέρουν ,έστω να γνωρίζουν τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις . ( ακόμα και κάποιος με ηλικία 60-70 μπορεί να προσφέρει με ένα τηλέφωνο δίνοντας σωστές πληροφορίες).
Οι εγγραφές για νέα μέλη δεχόμαστε πάντα ,αρκεί να το θέλετε και οτιδήποτε απορία είμαστε εδώ να το λύσουμε ή να σας ενημερώσουμε.
 Ήδη αρκετά νέα μέλη δείχνουν το ενδιαφέρον προς την ομάδα και γενικά για τον εθελοντισμό, μην χάνετε χρόνο ....
Με το τέλος της εκδήλωσης ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν η οικογένεια του Παπανικολάου Νίκου όπου μέσα από τα κομμάτια τους είχε μέσα το φλουρί όπου το δώρο ήταν ένας 6kg πυροσβεστήρας.
http://opedt.blogspot.gr/