powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κ.Α.Π.Η Ν.Μαρμαρά

Βράβευση του κ. Χρήστου από τον Πρόεδρο

Στην  κατάμεστη από κόσμο της τρίτης ηλικίας αίθουσα  του Κ.Α.Π.Η του Ν.Μαρμαρά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του Κ.Α.Π.Η.
Ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η κ.Ψωμάς απευθυνόμενος στα μέλη του Κ.Α.Π.Η έκανε αναφορά στο έργο που επιτελέστηκε με τη βοήθεια και τη συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις των
μελών, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά και ευχήθηκε στα μέλη η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και γεμάτη υγεία για όλους.
Χαιρετισμό απηύθυνε  ο κ.Καπλάνης πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ο οποίος έκανε και μια σύντομη αναφορά στα έργα που είναι σε εξέλιξη και σ’αυτά  που σύντομα θα ξεκινήσουν. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους και χαιρέτισαν δίνοντας ευχές στους παρευρισκόμενους η δημοτική σύμβουλος κ.Γιουβαρλάκη Κατερίνα και ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Η Αλληλεγγύη» κ.Καρακυριαζής Κωνσταντίνος.
Την τιμητική του όμως σ’αυτή την όμορφη, ζεστή και ξεχωριστή  εκδήλωση είχε ο κυρ-Χρήστος, μέλος του Κ.Α.Π.Η, ο οποίος  με την πράξη του κατέδειξε σε όλους μας ότι  και στις πιο δύσκολες στιγμές μπορεί να υπάρχει η ανθρωπιά ,η εντιμότητα, η αξιοπρέπεια. Ο άνθρωπος αυτός (Μαρτζιβάνος Χρήστος του Ιωάννη)  μέσα σ’αυτή τη δεινή οικονομική συγκυρία που ζούμε, φωτεινό παράδειγμα, ενώ  βρήκε ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να το κρατήσει. Ενημέρωσε αμέσως τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και πήγαν μαζί, ύστερα από εξακρίβωση και παρέδωσαν τα χρήματα στον άνθρωπο που τα είχε χάσει.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ.Καπλάνης τον συνεχάρη και του απένειμε τιμητική πλακέ τα. Μπράβο κυρ-Χρήστο, μας δίδαξες τι σημαίνει να έχεις ήθος!! ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ.