powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 11-3-15

 Φωτο ρεπορτάζ  Μάκης Χονρογιώργης
Κορίτσια ΓΕΛ Μουδανιών - ΓΕΛ Πολυγύρου 2-0 σετ
Αγόρια    ΓΕΛ Μουδανιών - ΓΕΛ Συκιάς 2-1 σετ
Διεξήχθηκαν σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιθωνίας παρουσία του Προϊσταμένου Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Χαλκιδικής κ. Ταπανίδη Θ., του Συμβούλου Φυσικής Αγωγής του νομού κ. Πατμάνογλου Σ. και των υπευθύνων της
Επιτροπής διοργάνωσης των σχολικών αγώνων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι τελικοί αγώνες του πρωταθλήματος βόλεϊ Λυκείων Ν. Χαλκιδικής.
Στον πρώτο χρονικά αγώνα η ομάδα των κοριτσιών του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών, φανερά καλύτερη, επικράτησε πολύ πιο εύκολα απ` ότι αναμενόταν, της ομάδας του ΓΕΛ Πολυγύρου με 2-0 σετ.
 Στον αγώνα που ακολούθησε έγινε ένα πραγματικό ντέρμπυ και η ομάδα των αγοριών του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών επικράτησε με αρκετή δυσκολία του ΓΕΛ Συκιάς που προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Ο αγώνας κρίθηκε στο τάι-μπρέικ του τρίτου σετ που το κέρδισε η ομάδα των Μουδανιών με 15-11.
Μαθητές και φίλοι του ΓΕΛ Συκιάς δημιούργησαν στην κερκίδα μια πολύ ωραία και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, αλλά πάντα σε πολιτισμένα πλαίσια, βοηθώντας τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να αντισταθούν δυναμικά στην ομάδα του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών που θεωρούνταν από την αρχή το φαβορί του αγώνα. Το πιο συναρπαστικό και συνάμα δραματικό ήταν το δεύτερο σετ που το κέρδισε η ομάδα της Συκιάς με 28-26 μετά από 40 λεπτά! Τελικά η ομάδα του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών, πιο οργανωμένη και πιο έμπειρη, υπερίσχησε της μαχητικότητας της Συκιάς και κέρδισε το τρίτο σετ με 15-11 και τον αγώνα με 2-1 σετ.
Μετά το τέλος του κάθε αγώνα ο Προϊστάμενος Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Χαλκιδικής κ. Ταπανίδης Θ. και ο Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής του νομού κ. Πατμάνογλου Σ. απένειμαν τα μετάλλια στις ομάδες και τα κύπελλα στις νικήτριες ομάδες του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών.
Αξίζουν συγχαρητήρια πάντως σε όλες τις ομάδες για το πολύ καλό θέαμα που προσέφεραν και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή των ομάδων του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών κ. Σάλτα Παρασκευά και στα αγόρια και τα κορίτσια του που θα μας εκπροσωπήσουν σαν Χαλκιδική στη Β΄φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ Λυκείων αντιμετωπίζοντας τις αντίστοιχες πρωταθλήτριες ομάδες των Λυκείων του Ν. Καβάλας.