powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Συνάντηση αντιπροσωπείας του δήμου Προποντίδας, με Μαργαρίτη Σχοινά, Θ. Ζαγοράκη Σ. Τσιτουρίδη

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στην τελική εκδήλωση για την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο “Αδελφοποίηση Εταίρων για την προώθηση της Πολυεπίπεδης Διακυβέρνησης προς ενίσχυση της Στρατηγικής ΕΥΡΩΠΗ 2020 σε θέματα Ενεργειακής Απόδοσης” στην πόλη των
Βρυξελλών, τα μέλη της αντιπροσωπείας του δήμου Νέας Προποντίδας πραγματοποίησαν παράλληλα συναντήσεις με υψηλόβαθμους και αιρετούς συντοπίτες και συμπατριώτες μας. 

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο της εν λόγω εκδήλωσης, και κατά το διάστημα 4-6/3/2015, η αντιπροσωπεία του δήμου Νέας Προποντίδας συναντήθηκε με το συμπατριώτη μας Εκπρόσωπο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά, πρώην Ευρωβουλευτή και στενού συνεργάτη του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με τον  Ευρωβουλευτή κ. Θεόδωρο Ζαγοράκη, καθώς και τον κ. Σάββα Τσιτουρίδη, νομικό σύμβουλο της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Κεντρικό θέμα των συζητήσεων που διεξήχθησαν στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών ήταν ο αντίκτυπος της οικονομικής/δημοσιονομικής κρίσης στην Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση ενώ παράλληλα η αντιπροσωπεία του δήμου μας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί γύρω από θέματα σχετικά με την προώθηση και την εκπλήρωση συγκεκριμένων προγραμματικών της στόχων.