powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Δημήτρης Βαρνάβας: Να ιδιωτεύουν όσοι υπουργοί δεν εμπιστεύονται το ΕΣΥ ! Αιχμές για Βαλαβάνη να νοσηλευθεί σε ιδιωτική κλινική και οι "πατριώτες .... να εμπιστεύονται το Δημόσιο"

Την επιλογή της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη να νοσηλευθεί σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας και όχι σε νοσοκομείο του ΕΣΥ καυτηριάζει την Τετάρτη 11 Μαρτίου με γραπτή δήλωση στο ygeianet.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας:
 "Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κ. Βαλαβάνη κάλεσε πριν δύο εβδομάδες τους πολίτες να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον, καταβάλλοντας την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ. Υπερβολική ηθικολογία σε μία σωστή και
αναγκαία προτροπή, θα μπορούσαν να πουν ορισμένοι. Προχτές η κυρία Βαλαβάνη αρρώστησε και επέλεξε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο. Εκτός της ευχής να αναρρώσει οφείλουμε να της υπενθυμίσουμε πως δικό της «πατριωτικό καθήκον» είναι να εμπιστεύεται το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας. Ανάλογης ηθικής τάξης ζήτημα προκύπτει για όσα κυβερνητικά στελέχη διατηρούν καταθέσεις σε ξένες τράπεζες, τις οποίες οφείλουν να επαναπατρίσουν αυτοστιγμεί. Δημόσια πρόσωπα που δεν εμπιστεύονται θεσμούς και υπηρεσίες τις οποίες κάνει χρήση ο ελληνικός λαός έχουν μια και μόνη επιλογή: να ιδιωτεύσουν...".