powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου οι «φαντάροι» του Μπέου."Θα το μάθουν και οι ναύτες και θα έρθουν κι αυτοί", η αντίδραση του Δημάρχου Βόλου.


 Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τα δυο πρόσωπα, αλλά λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθησαν.

Μέλη του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου φέρεται να είναι οι δύο νεαροί που παρουσιάστηκαν ως «φαντάροι» στη συνεδρίαση
του δημοτικού συμβουλίου του Βόλου την περασμένη εβδομάδα για να αφήσουν κάρτες με τα τηλέφωνα τους επειδή δήθεν  έμαθαν ότι μία σύμβουλος  «κάνει καλό σεξ». Με τη συγκεκριμένη σύμβουλο είχε στο πρόσφατο παρελθόν αντιπαράθεση ο δήμαρχος Α. Μπέος.
 Ο Δήμαρχος Βόλου την ώρα που οι νεαροί έμπαιναν στο δημοτικό συμβούλιο εμφανιζόταν να μην ξέρει τίποτα και να δηλώνει έκπληκτος και αιφνιδιασμένος στις έντονες διαμαρτυρίες των υπολοίπων μελών του δ.σ..
 Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει από χθες τα δυο πρόσωπα, αλλά λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθησαν. Η δικαστική διαδικασία για την παραπομπή τους προχωρά.
 Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου Μ. Πατσιαντάς τόνισε ότι η ταυτότητα των δύο ατόμων δικαιώνει απόλυτα τη θέση της παράταξης ότι πρόκειται για υποκινούμενο επεισόδιο.  «Αυτό που με ενόχλησε και με ανησύχησε περισσότερο, όχι μόνο ως δημοτικό σύμβουλο αλλά και ως πολίτη, είναι η ελαφρότητα με την οποία ο κ. Μπέος δήλωσε χθες σε ΜΜΕ ότι δεν έχουν κάνει και κανένα αδίκημα τα παιδιά. Δηλαδή η διατάραξη λειτουργίας του Δ.Σ. δεν είναι αδίκημα, ούτε τα καραγκιοζιλίκια; Αυτό με ανησυχεί πολύ», τόνισε ο κ. Πατσιαντάς.
"Μείζον θέμα το κάνατε. Χρέωσαν την πόλη με 42 εκ. ευρώ. Με αυτά ασχοληθείτε, όχι με την Κοκκινάκη να μην τρελαθούμε. Γιατί θα το μάθουν και οι ναύτες και θα έλθουν και οι ναύτες. Σας το λέω», ήταν η αντίδραση του Μπέου