powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Αδαλής Πρόεδρος Εργ. Κέντρου Χαλκιδικής για τα μεταλλεία. Το καλοκαίρι οι μεν θα κλείνουν δρόμους, οι δε θα καίνε αυτοκίνητα !!

Απόσπασμα από TV Super
Ο Πρόεδρος το Εργατικού κέντρου Χαλκιδικής κ. Θεόδωρος Αδαλής μιλώντας χθες 9-3-15 στην τηλεόραση TV SUPER Χαλκιδικής, στον δημοσιογράφο κ. Σταθώρο ενημέρωσε ότι κάλεσε όλους τους φορείς σε σύσκεψη στο Εργατικό κέντρο στις 13-3-15 ώρα 12.00 για τα Μεταλλεία Κασσάνδρας.
Ο ίδιος βέβαια παίρνει ξεκάθαρα θέση υπέρ της λειτουργίας των Σκουριών. Για την κατάσταση των εργαζομένων ανέφερε ότι όλο το διάστημα ταλαιπωρούνται , για να πάνε στη δουλειά, τους κλείνουν τους δρόμους,  τους καίνε τα
αυτοκίνητα, χτυπάνε τις πόρτες και τους απειλούν, όταν κάποιος δουλεύει κάποιοι προσπαθούν να τον διώξουν , όταν καθίσουν να συζητήσουν έχουν απέναντι εχθρούς. Το Εργατικό Κέντρο έκανε πολλές φορές ενέργειες να συζητήσουν οι δύο πλευρές , αλλά δεν είδαμε κάτι τέτοιο από την πλευρά των αντιδρούντων, δεν είδαμε να θέλουν να τα βρούν, από την πλευρά των εργαζομένων υπάρχει η διάθεση.
Ακούγοντας αυτά , και πολλά άλλα που είπε στην συνέντευξη και που πυροδοτούν το κλίμα, από τον Πρόεδρο του Ε.Κ. η άλλη πλευρά των αντιδρούντων γιατί να πάει για συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο ;