powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Συμβολικό κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου Σιθωνίας 24-4-15


Ο Δήμος Σιθωνίας συντονίζεται με την ΚΕΔΕ και προβαίνει σε συμβολικές κινητοποιήσεις, ενόψει της αυριανής ψήφισης από την Ολομέλεια της Βουλής, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων φορέων του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης.
Αύριο Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, οι υπηρεσίες του Δήμου
Σιθωνίας όλης θα παραμείνουν ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ κλειστές από τις 12 ως τις 3  το μεσημέρι. Εξαίρεση θα αποτελούν οι  κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.
Στην Αθήνα μεταβαίνει και ο Δήμαρχος Σιθωνίας, κ. Ιωάννης Τζίτζιος, ως μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ.
Στις 11.30 π.μ. , το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχοι από όλη τη χώρα θα συγκεντρωθούν στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν στο Προεδρείο της και στους Πολιτικούς Αρχηγούς όλων των κομμάτων το ψήφισμα της Κ.Ε.Δ.Ε. καθώς και αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις της, ενόψει της ψήφισης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στην Ολομέλεια της Βουλής που συνεδριάζει για το σκοπό αυτό στις 12 το μεσημέρι.

Παραμένει το αίτημα της Κ.Ε.Δ.Ε. για συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να ενημερωθεί με υπεύθυνο και ειλικρινή τρόπο για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, προκειμένου η Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εθνική προσπάθεια για ξεπέρασμα της κρίσης.