powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Στην τελική ευθεία η αποπληρωμή των χρεών του ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η υπόθεση καταβολής των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να γνωστοποιεί σήμερα τα βήματα που θα ακολουθήσει ώστε να «κοπεί» η συγκεκριμένη θηλιά γύρω από τον λαιμό του συλλόγου.
Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης
των μετόχων της εταιρείας στις 27 Απριλίου και ώρα 11:00 στα γραφεία της Τούμπας, με κύριο θέμα συζήτησης την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που προκηρύσσει ο Δικέφαλος, η οποία χρειάζεται να εγκριθεί από τους μετόχους.

Σε ό,τι αφορά τη σύναψη ομολογιακού δανεισμού που αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, πρόκειται για μία τεχνική που επιλέγει η εταιρεία μετά την εσωτερική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε και αφορά τη δυνατότητα να δοθούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την εταιρεία του κ. Σαββίδη «Dimera» άμεσα χρήματα που θα εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε μία προσπάθεια ο Δικέφαλος να γλυτώσει χρόνο.

Σημειώνεται ότι το συνολικό ποσό που χρειάζεται για την αποπληρωμή των χρεών του συλλόγου προς το Δημόσιο, αλλά και να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας από τον Γενάρη του 2015, αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ.
Δείτε το σχετικό έγγραφο που ανήρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: