powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Δήμος Ν.Προποντίδας σχέδιο δράσης καταπολέμησης κουνουπιών

Λαμβάνοντας υπόψη του ανωτέρου σχετικού της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σας ενημερώνουμε ότι το φετινό πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών αποτελεί συνεχιζόμενο έργο, και αφορά την τριετία 2014-2015-2016. Δεδομένης της ολοκλήρωσης του περσινού προγράμματος και της αποπληρωμής του, οι νέες προκηρύξεις καλύπτουν ένα πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών που
εκτείνεται σε δύο έτη και αφορούν στα έτη 2015-2016. Οι προκηρύξεις της διετίας 2015-2016 για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουν τίτλο:
1.“Έργο καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τα έτη 2015-2016 – Διενέργεια αεροψεκασμών σε ορυζώνες και υγροτοπικά συστήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας”.
Για τον Δήμο Ν.Προποντίδας, αφορά το υγροτοπικό σύστημα του Αγ. Μάμα.
(άρθρο 30, μέρος Β)
2.“Έργο καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τα έτη 2015-2016 – Παρακολούθηση προνυμφών και διενέργεια από εδάφους ψεκαστικών παρεμβάσεων”.
Για τον Δήμο Ν.Προποντίδας, οι οικισμοί όπου θα πραγματοποιηθούν δράσεις καταπολέμησης στο αστικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων και των εστιών σε ιδιωτικούς χώρους (βόθροι κτλ), είναι οι κάτωθι:

Άγ.Μάμας
Μυκονιάτικα Γεωπονικά
Νέα Τρίγλια
Νέα Φλογητά
Μουριές
παραλία Νέας Τρίγλιας
Πορταριά
Σωζόπολη
(Παραρτήματα/ Παράρτημα Ι , Μέρος Γ)

Τα παραπάνω έργα βρίσκονται στο στάδιο εξέτασης προσφορών για την ανάδειξη αναδόχου, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία δημοπράτησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τότε θα μπορέσουν να υλοποιηθούν οι ψεκασμοί.

Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς