powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εγκατάστασης και λειτουργίας κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Τη Δευτέρα 20 Απριλίου στις 10:00 π.μ. στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Δήμου Νέας Προποντίδας, καθώς και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του συνόλου των μαθητών της Νέας Τρίγλιας, κατά της εγκατάστασης και λειτουργίας κεραιών κινητής τηλεφωνίας των εταιριών WIND και VODAFONE, οι οποίες εγκαταστάθηκαν στο κέντρο της Νέας Τρίγλιας και σε πολύ μικρή κοντινή απόσταση από σχολικές
μονάδες και κατοικίες του χωριού.
Στην πλατεία της Νέας Τρίγλιας στις 8:00 το πρωί θα βρίσκεται λεωφορείο το οποίο θα μεταφέρει δωρεάν γονείς και παιδιά στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των κατοίκων και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται σε νομικό κοινωνικό και διοικητικό επίπεδο  για τη δικαίωσή τους. 
Παράλληλα ο Δήμος θα ελέγξει τη νομιμότητα κεραιών που βρίσκονται μέσα στα όρια του και θα προμηθευτεί ειδικό μηχάνημα μέτρησης εκπεμπόμενης ακτινοβολίας. Το μηχάνημα αυτό κατόπιν θα δοθεί στην Τεχνική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε ανάλογες μετρήσεις σε όλες τις υφιστάμενες κεραίες του Δήμου μας, αλλά και θα εντοπίσει πιθανές πηγές εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από κεραίες που δεν είναι γνωστές.

www.nea-propontida.gr