powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Τόσκας Λ΄ζαρος στην TV SUPER Η Eldorado Gold πληρώνει τις μετακινήσεις και εκβιάζει με απολύσεις των εργαζομένων αν δεν φέρουν άτομα στις κινητοποιήσεις. Έντονη αντιπαράθεση και με τους 'δασεργάτες' .

Στην Tv Super μιλησε ο Τόσκας Λάζαρος , Περιφεριακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, μέλος του κινήματος κατά της εξόρυξης χρυσού. Αίσθηση προκάλεσε η ομολογία εργαζομένου προς τον, ίδιο ότι η eldorado έβαλε δίλημμα για την κάθοδο στην Αθηνα ( 100 λεωφορεία που πληρώνει όλα τα έξοδα΄και τα μεροκάματα ) κάθε εργαζόμενος να δηλώσει άλλα 3 άτομα που θα πάρει στην Αθήνα, αλλιώς να ξέχναγε την δουλειά του..

Σφοδρή αντιπαράθεση υπήρξε και με τον εκπρόσωπο των
εργαζομένων που υλοτομούν το δάσος κ. Κούνδουρο, επειδή τους αμφισβητεί σαν δασεργάτες , ‹ο κ. Κούνδουρος είπε δεν ήταν σε κανένα συνεταιρισμό, θα κόψουν 300 στρέμματα δάσους και πάλι άνεργοι θα είναι, δεν δουλεύουν έτσι οι συνεταιρισμοί των δασεργατών. Είναι αναλώσιμοι και τους εκμεταλλεύεται η εταιρεία›.



@Sn Aν χαρακτηρισθεί το δάσος του Δραγουδέλι μεταλλευτική περιοχή θα  χρειασθεί και η ΣΙΘΩΝΙΑ εργαζόμενους για υλοτόμηση, όταν έρθει και εκεί ‹επενδυτής› !! αν το επιθυμούν ίσως να έχουν δουλειά αν ελπίζουν να δικαιωθεί και ο Βαρδινογιάννης, έχει δάση για αποψίλωση η Χαλκιδική.
Βέβαια υπάρχει και η λύση με ‹δασεργάτη μηχανή τέρας›