powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Κάλεσμα του Α.Ο.Πολυγύρου σε συζήτηση την Τετάρτη 20/5/15 στο Δημαρχείο

Θέμα: KΑΛΕΣΜΑ ΦΟΡΕΩΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Αξιότιμοι Κύριοι & Κυρίες
Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου (Α.Ο.Π.) είναι το ιστορικό αθλητικό σωματείο της πόλης μας. Ιδρύθηκε το 1969 με την ονομασία Αθλητικός Όμιλος Χαλκιδικής (Α.Ο.Χ.). Σήμερα  (με την επωνυμία Α.Ο.Π.) διατηρεί πέντε αθλητικά τμήματα. Την Καλαθοσφαίριση, με τμήμα Ακαδημιών, προπαιδικό τμήμα, παιδικό, παμπαίδων, κορασίδων, γυναικείο, εφηβικό και ανδρικό , την Πετοσφαίριση με τμήματα κορασίδων και ανδρικό, την Επιτραπέζια Αντισφαίριση με παιδικό και ανδρικό
τμήμα , τον Στίβο και  τμήμα Τένις. Συνολικά ο όμιλός μας έχει περισσότερους από 300 αθλητές και αθλήτριες και απασχολεί έξι επαγγελματίες (6) προπονητές.
Στην αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 ο ΑΟΠ πέτυχε ένα πολύ μεγάλο διπλό στόχο. Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και την άνοδο της ομάδας στη Β΄ Εθνική.
Ο ΑΟΠ πλέον διαφημίζει το νομό μας σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της δυναμικής του ως Πρωτοπόρου ομάδας στο Πρωτάθλημα που συμμετέχει. Ήδη φέτος η ομάδα έχει μετακινηθεί σε Καβάλα, Δράμα( δυο φορές), Σέρρες και με την άνοδο στην Β΄Εθνική γνωρίζουμε θα μετακινηθεί σε Λάρισα (δυο φορές) , Παλαμά, Άργος Ορεστικό, Αστακός (600 χλμ από την έδρα μας).
Το μόνιμο αδύνατο σημείο του συλλόγου στην επιτυχημένη του πορεία είναι η έλλειψη οικονομικών πόρων. Η πολιτεία έχει πάψει από καιρό να επιχορηγεί τις ομάδες και φυσικά τα έσοδα του Ομίλου από εισιτήρια και συνδρομές σε καμιά περίπτωση δεν επαρκούν για την κάλυψη των συνεχών αυξανομένων-λόγω ανταγωνισμού- υποχρεώσεων του ομίλου μας.
Με βάση το παραπάνω σκεπτικό, καλούνται όλοι οι φορείς- επαγγελματίες, δήμος, περιφέρεια, λοιποί σύλλογοι- να καταθέσουν ανάλογες προτάσεις για το πώς μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα ώστε να συμμετέχει και να μπορεί να ανταγωνιστεί ομάδες επιπέδου Β΄Εθνικής.
Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη στη ανοιχτή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, την Τετάρτη 20 Μάιου και ώρα 19:30μ.μ.
Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                        Ο  
ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ   
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΜΠΟΥΡΗΣ ΑΡΗΣ