powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Α.Ο.Πολυγύρου Γίνε και εσύ ένας από τους 300 στήριξε την προσπάθεια

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του ΔΣ Πολυγύρου η συζήτηση – συνάντηση με φορείς, επαγγελματίες και φίλους του ΑΟΠ.
Παρουσία αρκετών φίλων αναπτύχθηκε διαλογική συζήτηση και από την πλευρά της διοίκησης παρουσιάστηκε το σχέδιο της νέας περιόδου καθώς και ο προϋπολογισμός αυτής.
Οι παρόντες, μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου Δημήτρης Ζαγγίλας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νικήτας Κατσιακιώρης, ο Πρόεδρος του Τουριστικού
Οργανισμού Γρηγόρης Τάσιος, ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΑΟΠ Γιάννης Μόμτσιας, ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Στέλιος Βαλιάνος και πολλοί άλλοι, κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την εξεύρεση τρόπων βοήθειας του ΑΟΠ για την ερχόμενη περίοδο αλλά και για βάθος χρόνου.
Αποφασίστηκε να στελεχωθεί με νέα άτομα το συμβούλιο του ΑΟΠ και να διεξαχθεί τις επόμενες μέρες συνάντηση ξανά για συνάντηση που θα αφορά την ανεύρεση χορηγών και τον τρόπο προσέγγισης τους.
Ο Δήμος από την πλευρά του μέσω του εκπροσώπου του ανέφερε ότι θα είναι στο πλευρό της ομάδας με τρόπους οι όποιοι θα συζητηθούν κατευθείαν με τον Δήμαρχο.
Όλοι τέλος συσπειρώθηκαν στο νέο εγχείρημα της ομάδας να αποκτήσει λαϊκή βάση. Και η συζήτηση έκλεισε με την εγγραφή των πρώτων 24 από τους 300 του ΑΟΠ.
Οι Πρώτοι 24 του ΑΟΠ είναι:
1. Μόμτσιας Γιαννης Επίτιμος Πρόεδρος ΑΟΠ
2. Ζωγραφος Αστέριος Δημαρχος Πολυγυρου
3. Ζαγγίλας Δημήτριος Αντιδήμαρχος Πολυγύρου
4. Τάσιος Γρηγόρης Ξενοδόχος/ Πρ. Τουριστικού Οργανισμου
5. Βαλιάνος Στυλιανός Δικηγορος
6. Παραθυράς Ξενοφών Επαγγελματίας/ Πρόεδρος ΑΟΠ
7. Σφυρής Ιωάννης Ταμίας ΑΟΠ/Πυροσβέστης
8. Παπασαραφιανός Στέλιος Πυροσβέστης
9. Κατσιακιώρης Νικήτας Εκπαιδευτικός
10. Χαδιάς Γιάννης Δημοτικός Υπάλληλος
11. Χρηστίδης Σπύρος Μηχανικός
12. Ευαγγελινός Δημήτρης Ιατρός
13. Βερροιώτης Ζήσης Ελ. Επαγγελματίας
14. Παναγιωτόπουλος Στάθης Ιδ. Υπαλληλος
15. Τάσιος Αργύρης Ελ. Επαγγελματιας
16. Ζιρπίλης Ιωάννης Πυροσβέστης
17. Παπαγρηγορίου Νίκος Νοσηλευτης
18. Αμπαράς Νίκος Μηχανικός Δομικων Εργων
19. Γούτας Θεόδωρος Δημοτικός Υπάλληλος
20. Αθανασόπουλος Κων/νος Πολιτικός Μηχανικός
21. Αθανασόπουλος Μενέλαος Πολιτικός Μηχανικός
22. Σαραφιανός Γεώργιος Ελ. Επαγγελματίας
23. Βαλατσός Αθανάσιος Ελ.Επαγγελματίας
24. Τρουλινός Ανδρέας Ιδ. Υπάλληλος
Η προσπαθεια μόλις ξεκίνησε και θα συνεχιστεί.
Ενημερωθείτε για τους ”300 του ΑΟΠ” από το site www.aopoligirou.gr και απο το facebook και δηλωστε και εσεις την επιθυμια σας να γινεται ένας-μια απο τους 300 του ΑΟΠ….

Τι είναι οι 300 λοιπόν:
Στις εποχές που ζούμε τη διαφορά την κάνει η συλλογικότητα. Με τη συλλογικότητα καταφέρνουμε να μοιραστούμε τη διάθεση προσφοράς, την πίστη μας στην κοινωνική αλληλεγγύη και το κυριότερο είναι ότι μπορούμε αυτά να τα μετατρέψουμε σε χειροπιαστά αποτελέσματα.
Στον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου παλεύουμε σε αντίξοες συνθήκες, σε δύσκολους καιρούς φέρνοντας στον τόπο μας αγωνιστικές επιτυχίες σε ένα περιβάλλον άκρως οικογενειακό με οδηγό το φίλαθλο πνεύμα. Κάθε Κυριακή για εμάς είναι μια γιορτή στον Πολύγυρο. Ο ΑΟΠ φέτος πέτυχε το ακατόρθωτο. Αναδείχθηκε Πρωταθλητής Γ΄ Εθνικής για 1η φορά στην ιστορία του. Το πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας στο οποίο θα συμμετέχει η ομάδα μας την επόμενη σεζόν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και οι απαιτήσεις μεγάλες. Οι κατά καιρούς κρατικές επιχορηγήσεις πλέον δεν υπάρχουν και οι χορηγοί-επιχειρηματίες έχουν λιγοστέψει. Η δύναμη της κάθε ομάδας πλέον είναι ο κόσμος της.
Στον ΑΟΠ  θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πυρήνα με στόχο τα 300 άτομα που θα συνεισφέρουν ετησίως ένα συμβολικό ποσό στην ομάδα. Η κίνηση αυτή λειτουργεί και παγκοσμίως σε άλλες ομάδες που βασίζονται σε μια λαϊκή βάση για τη λειτουργία τους. Γίνε και εσύ ένας από τους 300 του ΑΟΠ.
Πως μπορώ να γίνω ένας από τους 300;
Είτε με την συμπλήρωση μιας αίτησης με τα στοιχεία σου  ή αλλιώς με την αποστολή ενός mail στο  info@aopoligirou.gr με τα στοιχεία επικοινωνίας σου και ερχόμαστε εμείς σε επαφή μαζί σου.
Πόσο θα μου κοστίζει ετησίως;
Η ετήσια συνεισφορά στην ομάδα είναι  50 ευρώ
Γιατί να γίνω ένας από τους 300;
Με την εγγραφή σου στους 300 του ΑΟΠ :
1. Αποκτάς ένας διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες
2. Αποκτάς ένα ημερολόγιο της ομάδος
3. Με την κάρτα των 300 θα έχεις προνομιακές εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα της περιοχής που θα ανακοινωθούν σύντομα
4. Το όνομα σας ,η φωτογραφία σας και ένα link της επιλογής σας (σε προσωπική ή εταιρική σελίδα) θα εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας
5. Έχετε προνομιακή έκπτωση στα είδη μπουτίκ της ομάδας, όπως μπουφάν και φόρμες.
6. Έχετε ειδικές τιμές για διαφημιστική καταχώρηση της εταιρείας σας στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου
7. Κερδίζετε κάτι ανεκτίμητο. Την αίσθηση του να προσφέρεις για κάτι καλό και υγιές που γίνεται στον τόπο σου.
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΄΄300 του ΑΟΠ΄΄
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ