powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Παγχαλκιδικιώτικο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 31 Ιουλίου Ν.Τρίγλια

Η πλούσια Ελληνική μουσικοχορευτική μας παράδοση και η ανάγκη έκφρασης μέσα από αυτή την κληρονομιά, ευαισθητοποιεί το Δήμο Ν. Προποντίδας στη διοργάνωση του Παγχαλκιδικιώτικου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών.
Έτσι λοιπόν ο Δήμος Ν. Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν. Προποντίδας
καλεί όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και Φορείς του Ν. Χαλκιδικής, που διατηρούν Χορευτικές ομάδες, να συμμετέχουν στο Παγχαλκιδικιώτικο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 και ώρα 20:30, στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Τρίγλιας.
Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η συνάντηση και γνωριμία όλων των χορευτών και χορευτριών, η ανάδειξη των εθίμων του τόπου μας και η διάσωση και διάδοση της Πολιτισμικής μας Κληρονομιάς μέσω της προβολής και της αξιόλογης προσπάθειας των Χορευτικών Συγκροτημάτων.
  
Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των Χορευτικών Συγκροτημάτων να δηλώσουν συμμετοχή έως 18 Μαΐου 2015 στο e-mail: festivalxorou@nea-propontida.gr και στο fax: 2373071036.     
   
Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2373350253 και 6973339150 Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Λέλεκα Ανδρέα και 6974657702 κ. Κοτσαφτίκη Ελευθερία μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.
Έντυπα συμμετοχής και όροι του Φεστιβάλ στο συνημμένο αρχείο.


                           Ο Δήμαρχος                                                 Ο Πρόεδρος

                     Εμμανουήλ Καρράς                                        Εμμανουήλ Μπέης