powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Σπήλαιο των Πετραλώνων "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές" 7 Ιουνίου 2015



Την εκδήλωση των "Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών 2015" διοργανώνει η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας, στις οποίες συμμετέχει για άλλη μία χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Φάρος".  η οποία  θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο του σπηλαίου
Πετραλώνων, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, στις 11:00
Στόχο της εκδήλωσης αποτελεί η εξοικείωση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής με το περιβάλλον του σπηλαίου των Πετραλώνων και των σπηλαίων εν γένει. 
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα το ειδικό περιβάλλον των σπηλαίων και τους παράγοντες φθοράς τους, καθώς και ξενάγηση στο Σπήλαιο και το Μουσείο Πετραλώνων. 
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί ανάβαση στο λόφο Κατσίκα, στον οποίο εντοπίζεται το σπήλαιο, όπου θα γίνει φωτογραφική αποτύπωση του χώρου. Παράλληλα, θα λάβουν χώρα υπαίθριες εικαστικές δραστηριότητες για παιδιά, με χρήση ανακυκλώσιμων υλικών.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας της εκδήλωσης θα λειτουργεί υπαίθρια φωτογραφική έκθεση με έργα από τις φωτογραφικές δράσεις των Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών του προηγούμενου έτους.
Παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο τηλέφωνο: 6978-259876 κ.Κυριακή Μαθέα, ώρες: 12:00 -14:00 και 18:00-20:00