powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

HALKIDIKI MOUNTAIN BIKE STAGE RACE, ένας τριήμερος διεθνής αγώνας ορεινής ποδηλασίας στη Σιθωνία,15-17/5/15

Το HALKIDIKI MOUNTAIN BIKE STAGE RACE διοργανώνουν η περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής, ο Δήμος Σιθωνίας, τo Camping Lacara  και το Cyclingspot, ως συνέχεια της προσπάθειας που γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με στόχο πάντα να προβάλει την ορεινή Σιθωνία, μια πλευρά της Χαλκιδικής που ελάχιστοι γνωρίζουν. Ήδη στον αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από δέκα διαφορετικές χώρες μαζί με τους καλύτερους Έλληνες αθλητές, αφού ως γνωστό όλες οι αθλητές προσπαθούν να συγκεντρώσουν βαθμούς ώστε να
δώσουν το παρόν στους Ολυμπιακούς του Ρίο την επόμενη χρονιά. 
Ο τριήμερος διεθνής αγώνας θα ξεκινήσει την Παρασκευή 15 Μαΐου από το Camping Lacara με έναν αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 15 χιλιομέτρων, θα συνεχισθεί το Σάββατο 16 Μαΐου με το δεύτερο ετάπ που θα έχει εκκίνηση και τερματισμό την Νικήτη, σε ένα αγώνα από σημείο σε σημείο 38 χιλιομέτρων και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Μαΐου με το τελευταίο ετάπ, επίσης από σημείο σε σημείο, 52 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό το Camping Lacara.
Στον αγώνα που γίνεται κάτω από την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας μπορούν εκτός από επαγγελματίες αθλητές να συμμετάσχουν και ανεξάρτητοι αθλητές κάθε ηλικίας, ενώ την τελευταία ημέρα του τριημέρου προγραμματίζεται η διεξαγωγή διασσυλογικού αγώνα για αθλητές από 8 έως 14 ετών αλλά και αγώνας FUN 15 χιλιομέτρων για όσους δεν νοιώθουν ακόμη έτοιμοι αγωνιστικά. 
Το Camping Lacara προσφέρει δωρεάν διαμονή για όλους όσους θα συμμετάσχουν το τριήμερο των αγώνων στο HALKIDIKI MOUNTAIN BIKE STAGE RACE, αλλά και τους συνοδούς τους, που θα επιλέξουν να διανυκτερεύσουν με δικό τους κατασκηνωτικό μέσο (Σκηνή, Τροχόσπιτο ή Αυτοκινούμενο). Σε περίπτωση που κάποιοι αθλητές ή οι συνοδοί τους επιθυμούν να διανυκτερεύσουν σε bungalow ή σε ενοικιαζόμενο τροχόσπιτο θα υπάρξει έκπτωση 20% στις προβλεπόμενες τιμές από τον τιμοκατάλογο του camping (http://www.lacaracamping.gr) .
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής σχετικά με το HALKIDIKI MOUNTAIN BIKE STAGE RACE μπορείτε να έχετε στο info@cyclingspot.gr , στο 2310615530 ή στον χώρο των αγώνων έως και 1 ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα.
HALKIDIKI – mountain bike stage race. 

1.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 
14:00 – 15:00 Επιβεβαίωση συμμετοχής – παραλαβή πακέτου συμμετοχής στο CAMPING LACARA
15:30 ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
17.00 ΕΚΚΙΝΙΣΗ 1ου ΕΤΑΠ, ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΑΚΑΡΑ - ΛΑΚΑΡΑ
20:00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ


ΣΑΒΒΑΤΟ 16
10:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2ου ΕΤΑΠ, ΝΙΚΗΤΗ - ΝΙΚΗΤΗ
14:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ
18:00 Επιβεβαίωση συμμετοχής – παραλαβή πακέτου συμμετοχής ΑΓΩΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ στο CAMPING LACARA


20:00 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17
10:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ 3ου ΕΤΑΠ, ΛΑΚΑΡΑ – ΛΑΚΑΡΑ
10:05 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΟΠΕΝ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ
10:30 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 8-14 ετών.
14:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ
2.ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν:
1.Αθλητές και αθλήτριες με διεθνές δελτίο της κατηγορίας elite men / women στον αγώνα S2
2.Ανεξάρτητοι αθλητές μεγαλύτεροι των 18 ετών στις κατηγορίες:
Γυναικών open
Ανδρών open 19-29 ετών
Masters A (30-34 ετών)
Masters Β (35-39 ετών)
Masters C (40-44 ετών)
Masters D (45-49 ετών)
Masters E (50-54 ετών)
Masters F (50-54 ετών)
Masters G (Μεγαλύτεροι των 60 ετών)

3.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
3.1 Γενικοί Κανονισμοί
3.1.1 Νικητής του αγώνα αναδεικνύεται ο αθλητής που έχει καλύψει τα τρία ετάπ του αγώνα έχοντας το μικρότερο άθροισμα χρόνου.
3.1.2 Μεταξύ δύο ή περισσοτέρων αθλητών με το ίδιο άθροισμα χρόνου νικητής είναι αυτός που έχει την καλύτερη θέση τερματισμού στο τελευταίο ετάπ.
3.1.3 Αθλητής που δεν έχει ολοκληρώσει ένα από τα ετάπ του αγώνα δεν έχει δικαίωμα να συμμετέχει στο επόμενο ετάπ.
3.1.4 Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να φέρουν τον αριθμό αθλητού στο πίσω και κάτω μέρος της φανέλας και τον αριθμό ποδηλάτου στο εμπρός μέρος του ποδηλάτου.
3.1.5 Μετά από κάθε αγώνα, οι τρεις πρώτοι του ετάπ κάθε κατηγορίας, είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται στις απονομές με την αγωνιστική τους περιβολή.
3.1.6 Μετά από κάθε αγώνα, ο πρώτος της γενικής κατάταξης είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται στις απονομές με την αγωνιστική του περιβολή.
3.1.7 Κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη σε ότι αφορά τον προσωπικό του αθλητικό εξοπλισμό.
3.1.8 Κάθε αθλητής με τη συμμετοχή του σε κάθε αγώνα δηλώνει υπεύθυνα ότι δεν απαιτεί καμία αποζημίωση για φωτογραφίες, βίντεο, στιγμιότυπα, αποτελέσματα με προσωπικά του στοιχεία ή συνεντεύξεις του κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, που τυχόν θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές ή τους χορηγούς για ενημερωτικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της διοργάνωσης.
3.1.9 Για ότι δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς της UCI ή από τους κανονισμούς του κυπέλλου, αποφασίζει τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα.
3.2 ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ
3.2.1 Ο αθλητής που προηγείται στην γενική βαθμολογία είναι υποχρεωμένος να φορά την φανέλα του πρώτου της γενικής κατάταξης κατά τη διάρκεια του αγώνα.
3.2.2 Απαγορεύεται η παραποίηση της φανέλας του πρωτοπόρου.
3.3 Έπαθλα
3.3.1 Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας κάθε ημέρας βραβεύονται με μετάλλιο και δίπλωμα.
3.3.2 Ο πρώτος αθλητής στην γενική κατάταξη μετά από κάθε ετάπ βραβεύεται με φανέλα την οποία είναι υποχρεωμένος να φορά στο επόμενο ετάπ.
3.3.3 Αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν και τα τρία ετάπ.
3.3.4 Τα χρηματικά έπαθλα που θα λάβουν οι νικητές της τελικής γενικής κατάταξης της κατηγορίας elite είναι τα προβλεπόμενα από την Διεθνή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI).


4.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
4.1 Οικονομικοί όροι
4.1.1 Το παράβολο συμμετοχής είναι 80€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., t-shirt, τεχνική βοήθεια, υδροδοσία, τροφοδοσία κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς και μεταφορά των αποσκευών του στον τερματισμό του κάθε ετάπ.
4.1.2 Εκπτωτικό πακέτο συμμετοχής:
Για όσους αθλητές καταβάλλουν το ποσό έως και την 5η Μαίου έχουν έκπτωση και καταβάλλουν το ποσό των 60€.
4.1.3 Το αντίτιμο της συμμετοχής καταβάλλεται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογαριασμού: 5284 – 061574 -791
IBAN: GR43 0172 2840 0052 8406 1574 - 791
Δικαιούχοι λογαριασμού: Δημητριάδης Παράσχος - Μήττας Θωμάς

4.2 Διαδικασία εγγραφής
Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η 14η Μαΐου 2015. Η διαδικασία εγγραφής είναι η ακόλουθη:
Κατάθεση του αντιτίμου συμμετοχής στον προαναφερθέντα τραπεζικό λογαριασμό με εμφανή στην αιτιολογία της κατάθεσης μηχανογραφημένα (και όχι χειρόγραφα) τα στοιχεία του αθλητή (ή αθλητών όταν είναι ομαδική η κατάθεση) ο οποίος θα συμμετάσχει στον αγώνα, τα στοιχεία του δικαιούχου της κατάθεσης (ονοματεπώνυμο/αριθμός λογαριασμού) και το ποσό κατάθεσης.
Αποστολή συμπληρωμένης και υπογεγραμμένης της φόρμας Δήλωσης Συμμετοχής και του αποδεικτικού κατάθεσης με e-mail (info@cyclingspot.gr).
Παραλαβή πακέτου συμμετοχής (αριθμός, τροφοδοσία) από τη γραμματεία της διοργάνωσης.
Προσοχή: Εγγραφή για την οποία δεν έχει κατατεθεί αντίτιμο συμμετοχής δεν θεωρείται ολοκληρωμένη.


Εκτός από τον αγώνα των 52 χιλιομέτρων για ανεξάρτητους στα πλαίσια του HALKIDIKI MOUNTAIN BIKE STAGE θα διεξαχθεί και αγώνας κατηγορίας FUN μήκους 15 χιλιομέτρων στην διαδρομή του πρώτου ετάπ του διεθνούς αγώνα. Στην ίδια διαδρομή θα διεξαχθεί και ο διασυλλογικός αγώνας XCP στις κατηγορίες Μίνι μικρών, Μίνι μεγάλων, Παμπαίδων και Πανκορασίδων.