powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Πρεμιέρα για το Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας Δήμου Νέας Προποντίδας 2-6-15

Πρεμιέρα είχε χθες Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, το Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο “Χορεύω – Τραγουδάω – Παίζω..”, με τη μεγάλη συμμετοχή του κοινού που χειροκρότησε τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων
του Δήμου μας και απόλαυσε πλούσια προγράμματα γεμάτα χορό, μουσική, θέατρο και δρώμενα.
Τα παιδιά μας πρόσφεραν στιγμές χαράς, συγκίνησης, αισιοδοξίας για το μέλλον και έστειλαν μηνύματα ελπίδας και συνεργασίας.

Ας αγκαλιάσουμε ακόμη περισσότερο τις βραδιές δημιουργίας των παιδιών έως το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 κάθε βράδυ στις 20:30 στο αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών και ας χαρούμε την δημιουργικότητα και την ξεγνοιασιά σε αυτές τις πέντε βραδιές πολιτιστικής δημιουργίας.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές, τους διευθυντές και τους δασκάλους του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Νέας Προποντίδας, του Δημοτικού Σχολείου Ν.Ποτίδαιας, του Δημοτικού Σχολείου Λακκώματος και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών που συμμετείχαν στη χθεσινή βραδιά.
 
Στο αποψινό πρόγραμμα συμμετέχουν το Δημοτικό Σχολείο Φλογητών – Πλαγίων, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Καλλικράτειας και το Γυμνάσιο Ν.Τρίγλιας.

Ο Δήμαρχος
 Εμμανουήλ Καρράς