powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Προκήρυξη 4ου Περίπλου Διαπόρου Νήσου 13-9-15

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου "Η Βουρβουρού" σε συνεργασία με συλλόγους της περιοχής του Αγίου Νικολάου, προκηρύσσει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον κολυμβητικό αγώνα απόστασης 10 χιλιομέτρων Περίπλους Διαπόρου Νήσου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015.
Πόσο μάλλον φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ήταν αναγκαία η διοργάνωση του αγώνα αυτού, όχι λόγω του αγωνιστικού κομματιού του μόνο, αλλά
και λόγω του μηνύματος που στέλνει: «Κρατάμε τις
θάλασσες μας καθαρές».
Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα ξεκινήσουν από την ακτή "Μπάρα" της Βουρβουρούς, θα περιπλεύσουν το νησί Διάπορος και αφού διανύσουν συνολική απόσταση 10 χιλιομέτρων θα τερματίσουν στην παραλία της Βουρβουρούς. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, πρόκειται για μια διαδρομή που περνάει από μαγευτικές παραλίες και καταγάλανα νερά.
Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα οι αθλητές θα συνοδεύονται από σκάφη για την δική τους ασφάλεια. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα περιοριστεί αυστηρά στον αριθμό των 20 για να μπορεί να προσφερθεί το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας στους συμμετέχοντες. 
Για τον λόγο αυτό κρίθηκε επίσης σκόπιμο, να τεθεί ως προαπαιτούμενο για την συμμετοχή αθλητή το να έχει έναν τουλάχιστον τερματισμό σε κολυμβητικό αγώνα 5χλμ.
Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των αθλητών ο καθένας από αυτούς θα συνοδεύεται από ξεχωριστή βάρκα, στην οποία υπάρχει δυνατότητα να βρίσκετε ένας συνοδός της επιλογής του. Εθελοντές οι οποίοι θέλουν να συνοδεύσουν αθλητές στον αγώνα με τη βάρκα/σκάφος τους μπορούν να αποστέλλουν με email στο vourvourou@yahoo.gr τα έγγραφα τους (άδεια και ταυτότητα για βάρκα - άδεια, δίπλωμα και ασφάλεια για ταχύπλοο). Η συνεισφορά των εθελοντών συνοδών είναι αυτή που κάνει αυτόν τον αγώνα δυνατόν να πραγματοποιηθεί.
Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής υπερβούν τις 20, θα συνεκτιμηθούν κριτήρια όπως οι διακρίσεις σε κολυμβητικούς διαγωνισμούς, η εντοπιότητα καθώς και η εθνικότητα (με την έννοια της προώθησης ενός διεθνούς χαρακτήρα του αγώνα), κατά βούληση της οργανωτικής επιτροπής η οποία θα κάνει και την τελική επιλογή των συμμετεχόντων.
Για να λάβουν συμμετοχή οι αθλητές θα πρέπει να κατεβάσουν την αίτηση που θα βρουν στο τέλος του κειμένου και να την αποστείλουν συμπληρωμένη με email στην διεύθυνση vourvourou@yahoo.gr μέχρι τις 20 Ιουλίου 2015. Προαπαιτούμενο είναι επίσης οι αιτούντες να διαβάσουν τους κανόνες συμμετοχής.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι υγιείς, πράγμα που θα πρέπει να πιστοποιήσουν με πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση ιατρού η οποία θα πρέπει να προσκομιστεί κατά την ημέρα του αγώνα στην οργανωτική επιτροπή. Ένα ακόμη έγγραφο που θα πρέπει να προσκομίσουν οι αθλητές είναι υπεύθυνη δήλωση αποποίησης ευθύνης του συλλόγου θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής. Πρότυπη Ιατρική βεβαίωση καθώς και Υ.Δ. αποστέλλονται μαζί μετά από επικοινωνία στο vourvourou@yahoo.gr 
Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα πρέπει επίσης να καταβάλουν την ημέρα του αγώνα το ποσό των 20 ευρώ ως αντίτιμο συμμετοχής.
Για περαιτέρω πληροφορίες όσον αφορά την συμμετοχή στον αγώνα, ή την εθελοντική προσφορά για την διεξαγωγή του, επικοινωνήστε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο στο ανωτέρω email ή στο 6978039987.
Οι αθλητές θα ενημερωθούν μέχρι την 10/08/15.
Με τιμή
Το Δ.Σ.


Να συμπληρωθούν:
Η δυνατότητα συνοδείας του κολυμβητή σε κάθε βάρκα .
Πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε τα έγγραφα που ζητούνται αλλιώς μπορεί να τους δοθεί ποινή αποκλεισμού.