powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Δεύτερη μέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας

Πλημμύρισαν και χθες το βράδυ το αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου μας, συμμετέχοντας στη 2η μέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο “ΧΟΡΕΥΩ, ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ, ΠΑΙΖΩ...” και μας προσέφεραν μια ακόμη
υπέροχη βραδιά, πλούσια σε τέχνη, πολιτισμό και παράδοση.
 

Μια πανδαισία χρωμάτων, μουσικής, θεάτρου και τραγουδιών είχε την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό που κατέκλυσε το αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών και χειροκρότησε τόσο τα παιδιά όσο και τους εκπαιδευτικούς τους για τις συγκινήσεις που μας προσέφεραν.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές, διευθυντές και δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου Φλογητών – Πλαγίων, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Μουδανιών, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Καλλικράτειας και του Γυμνασίου Ν.Τρίγλιας που συμμετείχαν στη χθεσινή βραδιά. Οι βραδιές δημιουργίας συνεχίζονται έως το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 κάθε βράδυ στις 20:30 στο αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών.

Στο αποψινό πρόγραμμα συμμετέχουν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών, το 2ο Γυμνάσιο Ν.Μουδανιών, το Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν.Ποτίδαιας.









Ο Δήμαρχος
 Εμμανουήλ Καρράς
Κατηγορία:  

www.nea-propontida.gr/