powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Κ. Ιγγλέζη: Ψάχνουμε τρόπο να μην πληρώσουμε την Eldoradο.Τους τελευταίους 4 μήνες μεγαλύτερη η καταστροφή από ότι με την προηγούμενη κυβέρνηση!!

"Πρέπει να σταματήσει τώρα η καταστροφή πριν είναι πολύ αργά, υπάρχει νομικόκώλυμα, να μη χρειαστεί να πληρώσουμε κι από πάνω την Eldorado", τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη, μιλώντας στο Κόκκινο και στον Κώστα Αρβανίτη, με αφορμή την διαδήλωση στην Αθήνα, αύριο Τετάρτη ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική.
Η Κατερίνα Ιγγλέζη είπε πως έχει γίνει μία καταστροφή τους τελευταίους 4 μήνες που δεν είχε γίνει πριν, και πως πρέπει να σταματήσει τώρα η καταστροφή πριν είναι αργά , να σταματήσουν οι εργασίες στις Σκουριές.
Απαντώντας σε ερώτηση για τους λόγους που δεν έχουν
σταματήσει οι εργασίες, είπε πως δεν έχει βρεθεί ο τρόπος που μπορεί να γίνει η παύση και που δεν θα επιφέρει αποζημιώσεις στην εταιρεία από την κυβέρνηση.




  

"Δεν θα πληρώσουμε την Eldorado κι από πάνω. Ο υπουργός κοιτάζει να καλυφθεί νομικά το θέμα. Θα έχουμε σύντομα νέα, για να κρατήσει κι ο ΣΥΡΙΖΑ τις θέσεις του, έχει δεσμευθεί", τόνισε η Κ. Ιγγλέζη. 


Κάλεσμα για συγκέντρωση και πορεία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική, στην Αθήνα, την Τετάρτη 3 Ιουνίου,από τις Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης και από την Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττικής). Οι συγκεντρώσεις είναι δύο: 10:00 π.μ. στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου εκδικάζονται προσφυγές και 18:00 μ.μ. στο σταθμό Μετρό Αμπελοκήπων και στη συνέχεια πορεία στο ΥΠΑΠΕΝ.