powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

To 6ο ΚΤΕΛ Αρκαδίας, τιμολογεί τους επιβάτες σε ΔΡΑΧΜΕΣ.!!

Αν και η διαπραγμάτευση βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της και από την έκβαση της είναι πολύ πιθανό να εξαρτηθεί το αν η Ελλάδα επιστρέψει στη ΔΡΑΧΜΗ, υπάρχουν κάποιοι που μάλλον το θεωρούν δεδομένο και έχουν ήδη υιοθετήσει το
εθνικό μας νόμισμα στις συναλλαγές με τους πελάτες τους.
Πρόκειται για το 6ο ΚΤΕΛ Αρκαδίας, το οποίο τιμολογεί τους επιβάτες σε ΔΡΑΧΜΕΣ. Ναι, δεν σας κάνουμε πλάκα, το εισιτήριο που θα δείτε στην φωτογραφία δεν είναι πλαστό και πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει.
Υποθέτουμε ότι, είτε το ΚΤΕΛ είχε εκτυπώσει χιλιάδες μπλοκάκια πριν το 2002 που η Ελλάδα εισήλθε στο ΕΥΡΩ και για να μην τα πετάξουν τα χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα, προφανώς χρεώνοντας τους επιβάτες σε ευρώ, είτε εκδίδουν αυτά τα εισιτήρια, προκειμένου να αποφύγουν τους φόρους.
φωτογραφία διακρίνεται το εισιτήριο του 6ου ΚΤΕΛ Αρκαδίας για το δρομολόγιο Βυτίνα-Αθήνα-Βυτίνα, το οποίο σύμφωνα με τον αναγνώστη μας που ταξίδεψε, κοστίζει 34 ευρώ αν και στο έγγραφο , όπως βλέπεται, κοστίζει 34 δραχμές. Προφανώς κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να αντικαταστήσει τα μπλοκάκια ή υπάρχει δόλος.
 www.fpress.gr