powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Σιθώνεια 2015, γήπεδο Νικήτης, 18 Ιουλίου, Ωρολόγιο Πρόγραμμα

Την 18η Ιουλίου 2015, ημέρα Σάββατο, και ώρα  17:00 έως 21.00, στο δημοτικό Γήπεδο Νικήτης Χαλκιδικής θα διεξαχθεί η 14η διεθνής συνάντηση ρίψεων,  “Σιθώνεια”. 

Θα διεξαχθούν τα  αγωνίσματα: Σφυροβολία ανδρών- γυναικών, Σφαιροβολία ανδρών-γυναικών, και  Ακοντισμός γυναικών. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα Σιθώνεια διεξάγονται στη μνήμη του  Αθλητή, Προπονητή, παράγοντα Κώστα Σπανίδη, ο οποίος στήριξε την προσπάθεια να καθιερωθούν τα Σιθώνεια.

Παράλληλα με τα παραπάνω αναφερόμεα αγωνίσματα θα διεξαχθούν  και άλλα μικροτέρων κατηγοριών ως εξής: α)Σφαιροβολία ΠΠ/Α, Κ-ΠΚ/Α, β) Μήκος ΠΚ/Α-ΠΚ/Β, και ΠΠ/Α-ΠΠ/Β, γ) 80μ ΠΠ/Α-Β, και ΠΚ/Α-Β δ) 50μ μινι και Σούπερ μινι. ε) ϋψος ΠΚ/Β.
 
Κατα τα φετινά Σιθώνεια, θα τιμηθούν α) ο Προπονητής Ρίψεων κ. Γεώργιος Γεωργιάδης ο οποίος με την  συνεχή του παρουσία στα Σιθώνεια, συνεβαλε στην καθιέρωση των Σιθωνίων και την ανάπτυξη του στίβου στην Χαλκιδική. β) Ο Α.Σ Κένταυρος Καλλικράτειας Χαλκιδικής για τις επιτυχίες αθλητών-τριών του σε πανελλήνια πρωταθλήματα.


Απο την Οργανωτική Επιτροπή
Συντονιστής-Υπεύθυνος, Νίκος Παπαδημητρίου (6942-812871, 23750-23021)