powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής κοσμημάτων και χρηματικού ποσού από εξοχική οικία στο Πολύχρονο 7-7-15

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛ.ΑΣ 7-7-15 
Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής κοσμημάτων και χρηματικού ποσού από εξοχική οικία στο Πολύχρονο Χαλκιδικής Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 40χρονος υπήκοος Αλβανίας
Η αξία των κλοπιμαίων που αφαίρεσε μαζί με συνεργό του ξεπερνά τις 40.000 ευρώ

Η ενδελεχής και συστηματική έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Χαλκιδικής, οδήγησαν στην εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής από εξοχική κατοικία 37χρονου υπηκόου Ρωσίας, στο Πολύχρονο Χαλκιδικής.
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου αλλά και συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του προηγούμενου έτους, ο ι προαναφερόμενοι , εισήρθαν παράνομα στην παραπάνω κατοικία και αφαίρεσαν κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και χρηματικό ποσό συνολικής αξίας 40.800 ευρώ σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, σε μεταγενέστερο χρόνο, τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα μεταπώλησαν σε άγνωστο άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, έναντι χρηματικού ποσού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής .

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν ο 40χρονος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιο αδίκημα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.