powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Νίκη Πολυγύρου , τελική ευθεία

Μια εβδομάδα έμεινε για τους ποδοσφαιριστές του Γ.Βούλγαρη μέχρι να ξαναπατήσουν χορτάρι. Σχεδόν 110 μέρες μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι για την 1ή κατηγορία της Ε.Π.Σ.Χ. οι πράσινοι τη Δευτέρα 27/7 αρχίζουν την
προετοιμασία τους εν όψει της νέας σεζόν με στόχο να παρουσιάσουν για ακόμη μια χρονιά ένα δυνατό σύνολο.
Στη λογική αυτή η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή θέλησε να αποφύγει της μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και να ποντάρει για ακόμη μια σεζόν στην ομοιογένεια και σε ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του Πολυγύρου. Εκτός αυτού η αβεβαιότητα που επικρατεί στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας, για μια ομάδα που δεν θέλει να αθετεί τις συμφωνίες της με τους ποδοσφαιριστές της, αποτελεί τροχοπέδη στο να κάνει μαζικές μεταγραφές.

Από την ομάδα όπως έχει γίνει ήδη γνωστό αποχώρησαν οι Καραγκιοζίδης, Ασλανίδης, Τσιότρας, Κυριαφίνης και Αικατερινάρης ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Η διοίκηση και ο προπονητής θέλει να τους ευχαριστήσει όλους  για την συνεργασία και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια. Άλλωστε για κάθε έναν ποδοσφαιριστή που γίνεται μέλος, έστω και για μια ημέρα, της οικογένειας της ομάδας μας, η αγκαλιά του συλλόγου μένει πάντα ανοιχτή.

Στη Νίκη από τις αρχές  του Μάη είχαν αποφασίσει για ένα μικρότερο και πιο ευέλικτο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ρόστερ κοντά στους 20 ποδοσφαιριστές και περιμένουν μέσα στην εβδομάδα να ολοκληρώσουν 2-3 πολύ σημαντικές προσθήκες. Ενός μεσοαμυντικού με μεγάλη εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες με τον οποίο τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν μονάχα τα τυπικά και δύο ταλαντούχων μεσοεπιθετικών.

 Άλλωστε η Νίκη πάντα έδινε την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους και η απόφαση της Ένωσης να άρει την υποχρεωτική συμμετοχή των δύο εικοσάχρονων από τις εντεκάδες των ομάδων δεν αλλάζει τη φιλοσοφία των ανθρώπων στο στρατόπεδο των πρασίνων να δείχνει εμπιστοσύνη σε ποδοσφαιριστές που έχουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Σε ένα άθλημα τόσο απαιτητικό κριτήριο συμμετοχής δεν μπορεί να αποτελεί η ηλικία αλλά η αγωνιστικότητα η θέληση και το ταλέντο. Εξάλλου το μέλλον του συλλόγου είναι εξίσου σημαντικό με το παρόν και όλοι στο σύλλογο θέλουν να βλέπουν μια Νίκη ανταγωνιστική με προοπτική έχοντας όσο το δυνατόν περισσότερα δικά της παιδιά στην εντεκάδα.

Εκτός αυτού πιθανότατα θα υπάρξουν και επιστροφές ποδοσφαιριστών που φόρεσαν και παλαιότερα τα χρώματα της ομάδας μας. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και σε κάθε περίπτωση στην επίσημη πρώτη την επόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται τουλάχιστον το 90% του ρόστερ. Μάλιστα στα επαγγελματικά πρότυπα που έχει σαν στόχο να λειτουργεί ο σύλλογος, πιθανότατα να υπάρξει για την ομάδα και ένα 4ήμερο προετοιμασίας  με διπλές προπονήσεις και διανυκτερεύσεις, εκτός Πολυγύρου, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να δέσουν ακόμη περισσότερο σαν σύνολο.
www.nikipoligirou.gr