powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Υπουργός ξενοδόχος...1000 αστέρων στις Καβουρότρυπες

Με ποιητική και φυσιολατρική διάθεση υπουργός της κυβέρνησης και δη του οικονομικού επιτελείου προσκάλεσε μέσω e mail δημοσιογράφους και άλλους...στο πευκόφυτο ξενοδοχείο του στην Σάρτη της Χαλκιδικής για αυτό το Σαββατοκύριακο.
'Οπως αποκαλύπτει η στήλη «Μικροοικονομικός» στα «Νέα»
η πρόσκληση έγραφε:
« Προσκαλείστε στο πευκόφυτο « ξενοδοχείο» των 1000 αστέρων, στην Σάρτη της Χαλκιδικής το Σαββατοκύριακο που έρχεται ( 8/8) με αναχώρηση για Αθήνα όποτε θέλετε εσείς! Εμείς αναγκαστικά επιστρέφουμε τη Δευτέρα. Απαραίτητος εξοπλισμός: αντίσκηνο και sleeping bang. Για τους επιθυμούντες περισσότερες ανέσεις, σεντόνι μαξιλάρι και λεπτό υπόστρωμα. ΔΕΝ υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα ούτε internet, τα κινητά τηλέφωνα όμως λειτουργούν.Η θάλασσα απέχει 400 μέτρα από τον χώρο της κατασκήνωσης και όποιο άτομο θέλει κάνει ωραίο περπάτημα στο βουνό , σε μονοπάτι που καταλήγει σε ένα βυζαντινό κτίριο. Η περιοχή ονομάζεται Καβουρότρυπες και απέχει 6 χιλιόμετρα από τη Σάρτη.
( Ερχόμενος κάποιος από τη  Βουρβουρού) . Η θάλασσα έχει το μπλε σμαραγδί χρώμα και ακούγεται το βράδυ στο χώρο της κατασκήνωσης... Στον ουρανό ψάχνουμε τα αστέρια...Για τους λάτρεις της φύσης και της γαλήνης που χαρίζει, το τηλέφωνο επικοινωνίας 69...»

Φωτογραφιζόμενος από την ανάποδη!  

Δεν αποκαλύπτεται φυσικά η ταυτότητα του υπουργού αλλά επιχειρείται να φωτογραφηθεί δια της...ανάποδης.
Γράφει το δημοσίευμα πως ο προηγούμενος ένοικος της συγκεκριμένης υπουργικής καρέκλας σε αντίστοιχη περίοδο διαπραγμάτευσης επί διακυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ «δεν υπήρχε περίπτωση όχι στις Καβουρότρυπες να πάει αλλά ούτε μέχρι το Καβούρι. Το πολύ πολύ να χτύπαγε κανένα σουβλάκι παραπάνω.»

thetoc.gr/