powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Συμμετοχή του Δήμου Νέας Προποντίδας στις εκδηλώσεις του 16ου Festival του Δήμου του Büyükçekmece

Στα πλαίσια της γενικότερης  εξωστρέφειας του Δήμου Νέας Προποντίδας, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Δημοτικό Σύμβουλο Παπαδόπουλο Θωμά και τον Πρόεδρο της Τοπικής
Κοινότητας Νέων Συλλάτων Σταύρου Αναστάσιο μετέβη στον προαστικό Δήμο της Κωνσταντινούπολης για να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις του 16ου Festival του Δήμου του Büyükçekmece το οποίο διήρκησε από 31/07/2015 έως 08/08/2015.
Η αντιπροσωπεία εστάλη από το Δήμαρχο του Δήμου Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρρά μετά από επίσημη πρόσκληση του Δημάρχου του Büyükçekmece,  Dr. Hasan Akgun. 
Στο ετήσιο παγκοσμίου φήμης Festival συμμετείχαν αντιπροσωπείες από 26 χώρες του  κόσμου. 
Το Festival στο οποίο παραβρέθηκε η αντιπροσωπεία  του Δήμου πλαισιώθηκε από παρελάσεις που συμμετείχαν όλα τα γκρουπ και εκθέσεις τοπικών προϊόντων, εδεσμάτων και κειμηλίων από κάθε χώρα  με σκοπό την ανάδειξη της ευρύτερης κουλτούρας και παράδοσης κάθε κράτους. 
Η αποστολή του Δήμου Νέας Προποντίδας επίσης παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του Festival στις 03/05/2015 στο ανοιχτό στάδιο ΑΡΕΝΑ  του Büyükçekmece καθώς και σε show ακροβατικών αεροπλάνων στον ανοιχτό χώρο της λίμνης όπου βρίσκεται η γέφυρα του Büyükçekmece.

Στις 04/08/2015 τα μέλη της αντιπροσωπείας παραβρέθηκαν σε διαγωνισμό παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων που διεξήχθη στο κλειστό αμφιθέατρο του Büyükçekmece και κατόπιν σε τιμητικό δείπνο που παρέθεσε ο Δήμαρχος Dr. Hasan Akgun  όπου ο δημοτικός σύμβουλος Παπαδόπουλος Θωμάς του απένειμε εκ μέρους του Δημάρχου Νέας Προποντίδας  Εμμανουήλ Καρρά τιμητική πλακέτα καθώς και καλάθια που περιείχαν τοπικά προϊόντα του Δήμου μας. Μετά το δείπνο ακολούθησαν εκδηλώσεις στο ανοιχτό αμφιθέατρο ΑΡΕΝΑ σύμφωνα με το καθιερωμένο πρόγραμμα.
   


Στις 05/08/2015 η αποστολή παρακολούθησε ανοιχτό show στην ανοιχτή ΑΡΕΝΑ με διάσημους Τούρκους και ξένους τραγουδιστές καθώς και με μεγάλα ορχηστρικά συγκροτήματα. 
Στην συνέχεια ο ο Δήμαρχος Dr. Hasan Akgun αποχαιρέτησε την αποστολή μας στο δημοτικό τουριστικό κέντρο της λίμνης. Στην διάρκεια της αποστολής τα μέλη της αντιπροσωπείας μας  είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο Dr. Hasan Akgun, τον πρόεδρο-επικεφαλής της διοργάνωσης του Festival και γενικό γραμματέα του Δήμου Ηasan Akus, τους αντιδημάρχους και μέλη της τριμελούς διοικητικής επιτροπής του Δήμου Dr Onder Yuksel, Coscun Tanis, ERSEL YAZICI, τον αντιδήμαρχο  έργων ADEM YAZIR και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο έργων ΗΟΟSEIN EIYKGI. 

Επίσης η αποστολή είχε συνάντηση με τον καϊμακάμη (περιφερειάρχη) του Büyükçekmece Mustafa Hulusi Arat.Συμμετοχή του Δήμου Νέας Προποντίδας στις εκδηλώσεις του 16ου Festival του Δήμου του Büyükçekmece.