powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Συναυλία της Πολυγυρινής Μιχαέλας Κυριαφίνη σήμερα 7-8-15 ώρα 9.30 στη Σκάλα της Γερακινής. Είσοδος ελεύθερη

 Δίπλα λειτουργεί και η έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου στις Κάβες της Γερακινής από 18:00..Σε περίπτωση κακοκαιρίας η συναυλία θα γίνει στο χώρο της έκθεσης.
Η Πολυγυρινή Μιχαέλα Κυριαφίνη συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στο χώρο της μουσικής με καινούρια τραγούδια, συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές και πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Στη σκάλα της Γερακινής παρουσιάζει το δεύτερο δίσκο της, επιτυχίες από την πρώτη
της δισκογραφική δουλειά αλλά και πολλά διασκευασμένα χαρακτηριστικά κομμάτια της έντεχνης ελληνικής σκηνής από την εποχή του Χατζηδάκι – Σαββόπουλου μέχρι και σήμερα.

Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 7/8/2015 συναυλία της Μιχαέλας Κυργιαφίνη στη σκάλα της Γερακινής, θα πραγματοποιηθεί εντός του χώρου των αποθηκών των μεταλλείων, όπου φιλοξενείται η 3η Έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου «Στις κάβες της Γερακινής». Ώρα έναρξης: 21:30.