powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Σκουπίδια στο κέντρο της Σίβηρης.

Η κατάσταση στο κέντρο της Σίβηρης . Η νέα τοπική αρχή επέλεξε και τοποθέτησε στο χώρο αυτό τους κάδους και να το αποτέλεσμα . Η προηγούμενη τοπική αρχή είχε χειριστεί το θέμα και είχαν εξαλειφθεί τα προβλήματα και τουλάχιστον στον κεντρικό δρόμο δεν υπήρχαν κάδοι και προβλήματα με τα σκουπίδια . Αν
και έγινε επισήμανση του προβλήματος η τοπική αρχη ο χι μόνο δεν έλαβε υπόψη της το πρόβλημα αλλά έδειξε πλήρη αδιαφορία και αντίδραση .. 
Η Σίβηρη φέτος από καθαριότητα είναι πολύ χάλια .
Υπήρχαν καδοι κίτρινοι για συγκέντρωση πλαστικών μπουκαλιών . Ο Δήμος έδωσε εντολή να φύγουν και ότι θα έφερνε κάποια εταιρία άλλους . Ήδη το καλοκαίρι πνέει τα ολίσθια του και οι καδοι δεν έχουν έλθει ακόμη , τα χιλιάδες πλαστικά μπουκάλια καταλήγουν τελικά στα σκουπίδια . Κρίμα .
Οι προσπάθειες των προηγούμενων ετών όσον αφορά την καθαριότητα και την ανακύκλωση έχουν ανατραπεί με την νέα τοπική αρχή που ενεργεί απροειδοποίητα και αιφνιδιαστικά , σαν να προήλθε από παρθενογενεση . Τους κρούουμε τον κώδωνα κινδύνου και τους προειδοποιούμε να ασχοληθούν σοβαρά με το έργο τους για το καλό της Σίβηρης και της Κασσανδρείας .