powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Φραγγίσκος Ρηγόπουλος ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής . Ο Παναγόπουλος Πρόεδρος ΓΣΣΕ ως Μπομπ ο Μάστορας με γιλέκο και κράνος στα μεταλλεία Κασσάνδρας.

Ο Παναγόπουλος με γιλέκο εργασίας και κράνος! Έχει να φορέσει ρούχο εργασίας από το αποκριάτικο πάρτυ της 5ης Δημοτικού που είχε ντυθεί Μπομπ ο Μάστορας...
Απίστευτη εικόνα από τα μεταλλεία στον Σκάι. 

Γιάννης Παναγόπουλος: Πρόεδρος ΓΣΕΕ. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, εξελέγη για πρώτη φορά στη Διοίκηση της Συνομοσπονδίας το 1998 αναλαμβάνοντας το αξίωμα του Γραμματέα Τύπου. Από τα ηγετικά στελέχη της Συνομοσπονδίας, επανεκλέγεται διαδοχικά στη Διοίκηση της ΓΕΣΕΕ, στο 30ο(2001) και το 32ο Συνέδριο (2004) και αναλαμβάνει καθήκοντα Οργανωτικού Γραμματέα, επιτελικής σημασίας θέση την οποία διατήρησε μέχρι την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου στις 5 Ιουλίου 2006. Επανεξελέγη στο αξίωμα του Προέδρου από το 33ο και 34ο  35ο Συνέδριο (2007 & 2010 &2013αντίστοιχα).

Ο Γ. Παναγόπουλος που προέρχεται από τον χώρο των τραπεζών, το 1974 προσελήφθη ως υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα της οποίας εξακολουθεί να είναι υπάλληλος με το βαθμό του Διευθυντή.

Επί σειρά ετών, εκλέγεται Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και εκπροσωπεί τη ΓΕΣΕΕ στην Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων(ΣΕΣ), έχοντας το αξίωμα του Αντιπροέδρου. Είναι επίσης εκλεγμένος στο Γενικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας ως τακτικό μέλος.

Υπήρξε κατά την τετραετία 2003-2006 μέλος της Ευρωπαϊκής ΟΚΕ της Διοίκησης της. Στις 26 Ιουνίου 2006 εξελέγη Γραμματέας της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Κίνησης Εργαζομένων (ΠΑΣΚΕ), η οποία  είναι η πρώτη δύναμη συνδικαλιστική παράταξη στην Ελλάδα. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ κατόπιν εκλογής του στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Μάρτιο του 2005, 

Το 2010 δημοσιεύματα ανέφεραν μισθό 150.οοο το χρόνο(το Βήμα)