powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Επίσκεψη Ε. Στυλιανίδη στο Δημαρχείο Πολυγύρου

@sn ας μη ξεχνούμε ότι ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της Ν.Δ. στην Κεν. Μακεδονία σκορπούσε δημόσιο χρήμα σε Μ.Κ.Ο. και ειδικά στην εκλογική του περιφέρεια την Θράκη.
Επίσκεψη στο Δημαρχείο Πολυγύρου πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 06-09-2015 ο βουλευτής της ΝΔ, υπεύθυνος συντονιστής
προεκλογικού αγώνα στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην υπουργός, Ευριπίδης Στυλιανίδης, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος και υποψήφιους βουλευτές.
Τον πρώην υπουργό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου χαρακτήρισε τον κ. Στυλιανίδη ως ένα καλό φίλο του Πολυγύρου, μιας και με την υπογραφή του έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη πολλά και σημαντικά έργα. Ως αναμνηστικό της επίσκεψής του του χάρισε το λεύκωμα «Πολύγυρος. Ο Τόπος και Οι Άνθρωποι» και ένα συλλεκτικό γραμματόσημο σε κάδρο με το σήμα κατατεθέν του Πολυγύρου, τις Έξι Βρύσες.
Ο κ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πολυγύρου για την υποδοχή, έκανε γνωστό ότι τα γραμματόσημα κάδρα τυπώθηκαν επί υπουργίας του στο Μεταφορών και Επικοινωνιών το 2009 και τόνισε ότι στις δύσκολες αυτές στιγμές για την πατρίδα η κεντρική διοίκηση και η αυτοδιοίκηση θα πρέπει να συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.