powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Α.Σ. Ανθεμούς Γαλάτιστας για χαμό ποδοσφαιριστή Ν.Μαρμαρά

Η οικογένεια της Ανθεμούς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή του Νέου Μαρμαρά Παναγιώτη Λόκου!Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στην οικογένειά του και στην ομάδα του!Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει!
anthemous-fc.com   Μαζί και η  Προποντις Ν.Μαρμαρας Παλαιμαχοι και με Α.Ε.Ο Προποντις.


Καλό ταξίδι Παναγιώτη.....Παίξε μπάλα στα γήπεδα του παραδείσου .!!!!!



O ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Προποντίς Ν.Μαρμαρά, Παναγιώτη Λόκου ο οποίος έχασε τη μάχη που έδινε τις τελευταίες ημέρες μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. 



Σύσσωμη η ομαδα της Σαρτης στέλνει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΑΕΟ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ κ σε ολο το χωριο του Μαρμαρα που θρηνεί για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λοκου. Καλή δύναμη στην οικεγενεια και σε ολους τους φιλους του Παναγιώτη. Καλο παράδεισο αδερφέ Παναγιώτη.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε.Ο. ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ:
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Α.Ε.Ο. ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ.Ο ΠΑΝΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ...



ΘΡΗΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΚΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ . Ο ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΩΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ .

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Παναγιώτη Λόκου ποδοσφαιριστή της Προποντίδας. Με το άκουσμα του θανάτου του επίσης μας ήρθαν μνήμες και από τον χαμό των δύο νέων παιδιών στην Αρναία πριν λίγο καιρό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο , το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και ολόκληρη η οικογένεια του  Μ.ΟΑπόλλων Αρναίας εκφράζει με οδύνη τα θερμά του συλλυπητήρια  στην οικογένεια, αλλά και στο σωματείο Προποντίδα Ν. Μαρμαρά για την απώλεια του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λόκου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει!
Καλό Παράδεισο Παναγιώτη. 


Ο Α.Σ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδόσφαιριστη της Προποντίδας Ν.Μαρμαρα Παναγιώτη Λοκου.

Ανακοίνωση Τορωναίου Αθύτου:
Ο Α.Σ ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΤΟΥ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΟΚΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΘΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.ΑΘΑΝΑΤΟΣ.





Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΟΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α.Ε.Ο Προποντις Προποντις Ν.Μαρμαρας Παλαιμαχοι ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! Ας ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !!

«Η οικογένεια του Α.Σ ΔΟΞΑΣ ΟΡΜΥΛΙΑΣ εκφράζει την ειλικρινή θλίψη της για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Προποντίς Ν.Μαρμαρά, Παναγιώτη Λόκου ο οποίος έχασε τη μάχη που έδινε τις τελευταίες ημέρες μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα.Στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου και στην ομάδα του Ν.Μαρμαρά, απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη».