powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Δεν δώσανε στον Θεοδωράκη και στην Γεννηματά ψηφοδέλτια του κόμματος που θα ψήφιζαν !! Σύμπτωση ή καραγκιοζιλίκια;

@sn. Εμένα ΄πάντως μου δώσανε στο εκλογικό κέντρο δύο ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα μέλος της εφορευτικής νεοδημοκράτης !!
Στο 9ο Δημοτικό σχολείο Χαλέπας ψήφισε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Η άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ωστόσο χαρακτηρίστηκε από ένα ευτράπελο, καθώς ο κ. Θεοδωράκης αναγκάστηκε να μπει δυο φορές στο παραβάν.
Ο λόγος ήταν ότι δεν του είχαν δώσει ψηφοδέλτιου του
Ποταμιού, όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο ίδιος ο κ. Θεοδωράκης.
Ο πρόεδρος του Ποταμιού βγήκε την πρώτη φορά από το παραβάν και χαμογελώντας ενημέρωσε ότι δεν του έχουν δώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματός του το οποίο και μόλις πήρε στα χέρια του, ξαναμπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει.
Λίγη ώρα μετά από το απρόοπτο με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στα Χανιά, στην ίδια θέση βρέθηκε και η Φώφη Γεννηματά, στη Νέα Ιωνία, όταν αναγκάστηκε να βγει και εκείνη από το παραβάν για να ζητήσει κάτι.
Και σε αυτή την περίπτωση έλειπε το ψηφοδέλτιο που... χρειαζόταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφού δεν της είχαν δώσει εκείνο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ετσι, αφού πήρε στα χέρια της τα ψηφοδέλτια που της έδωσαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και μπήκε στο παραβάν, βγήκε ξανά, για να ζητήσει εκείνο που ήθελε, αλλά δεν το είχε! 
Άλλες φήμες λένε ότι  ήταν λερωμένο το ψηφοδέλτιο της συμπαράταξης !

‹Συγκινητική› η στιγμή οταν  ψήφιζε η συνταξιούχος Φώφη παίρνοντας μαζί της τα μικρά παιδιά,  μη έχοντας που να τα αφήσει.!!