powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Δήμος Προποντίδας. Επίσκεψη του Δημάρχου Μουδανιών Τουρκίας στο Δήμο .

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2015 ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά στο Δημαρχείο Νέας Προποντίδας το Δήμαρχο Μουδανιών Τουρκίας.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα κι ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου, ο οποίος είχε επισκεφθεί τα Μουδανιά Τουρκίας τον Απρίλιο
του 2015, οι δύο Δήμαρχοι αφού αντάλλαξαν αναμνηστικά, συζήτησαν για τα προβλήματα των Δήμων τους και εξέτασαν τις σημαντικές δυνατότητες συνεργασίας που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσά τους.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μουδανιών ξεναγήθηκε στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων καθώς και στο Λαογραφικό Μουσείο Νέων Μουδανιών. Ακολούθως επισκέφθηκαν το Δημαρχείο της Νέας Τρίγλιας καθώς και το Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου των Απανταχού Τριγλιανών και το Λαογραφικό του Μουσείο.
 
Επίσκεψη στο Μουσείο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας
και στο σπιτάκι του εποικισμού.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους δύο Δημάρχους, οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις και εξέτασαν επιμέρους τομείς συνεργασίας, να υπόσχονται τη διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας τους στους τομείς του τουρισμού και όχι μόνο καθώς και μία ακόμη επίσκεψη.
Ο Δήμαρχος
Εμμανουήλ Καρράς