powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Αλλάζουν …ταυτότητα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας λόγω έλειψης εσόδων.

Η έλλειψη εσόδων και η ανακατανομή της τηλεθέασης, αλλάζει την ταυτότητα των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας. Το MEGA επιχειρεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία, χωρίς όμως να είναι σε θέση να σχεδιάζει νέα σίριαλ. 
Ο ΑΝΤ1 επιλέγει να επενδύσει στην ψυχαγωγία μέσα από show και νυχτερινές εκπομπές,
περιορίζοντας στο μέτρο του δυνατού τον ενημερωτικό τομέα, με ένα δελτίο ειδήσεων μισής ώρας με τη Μαρία Χούκλη και την πρωινή εκπομπή με το Γιώργο Παπαδάκη.
O Alpha με σταθερό πρόγραμμα δείχνει να είναι το πλέον ισορροπημένο κανάλι με σωστή αναλόγια σε ενημέρωση και ψυχαγωγία. Κινδυνεύει όμως να πληγεί από την υπεροψία ορισμένων στελεχών και συμβούλων που έχει δημιουργήσει η καλή του πορεία. 
Το Star προετοιμάζεται για την επόμενη μερα που μπορεί να προκύψει από τις κυοφορούμενες αλλαγές στο MEGA, έχοντας στο δελτίο ειδήσεων τη Μαρά Ζαχαρέα και στο σχολιασμό το Νίκο Χατζηνικολάου, προσθέτοντας πλέον σειρές και εκπομπές όπως αυτή με τη Ζίνα Κουτσελίνη. Ο ΣΚΑΪ, επενδύει στην ενημέρωση, με λιγότερη εικόνα και άφθονες συζητήσεις, με πολλά νέα πρόσωπα και ελάχιστους αξιόπιστους σχολιαστές, δημιουργώντας μια «ραδιοφωνική τηλεόραση». 
Τέλος, το ETV όλο και περισσότερο χτίζει την εικόνα ενός νέου «Alter» με εκπομπές κουτσομπολιού.