powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Οι υποψήφιοι του «Ποταμιού» στο Δημαρχείο Πολυγύρου

Τους υποψήφιους βουλευτές του Ποταμιού, Απόστολο Σιαπέρα, Μαρία Παπαδημητρίου, Νίκο Καρανταγλή και Μαρία Καραθανάση, υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους υποψήφιους βουλευτές για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου αλλά και για τα προβλήματα, που καλείται να αντιμετωπίσει σε σχέση με την υλοποίηση έργων οδικών, περιβαλλοντικών, σχολικής στέγης κλπ. Περιέγραψε ακόμη τη δύσκολη κατάσταση που δημιουργείται κάθε χρόνο στις αρχές του φθινοπώρου με τη διαχείριση των αποβλήτων από ελαιουργεία και μονάδες επεξεργασίας βρώσιμης ελιάς.
Ακόμα συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας πολιτικής και οικονομικής κατάστασης και των τοπικών και ευρύτερων κοινωνικών συνθηκών, όπως αυτές διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια κρίσης.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι υποψήφιοι βουλευτές υποσχέθηκαν την αμέριστη συμπαράστασή τους τονίζοντας την αναγκαιότητα αλλαγής σε πολλά θεσμικά ζητήματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.